Suares: Ostaću u Liverpulu i ako ne budemo igrali u LŠ

"Imam ugovor sa Liverpulom i srećan sam. Čak iako se ne plasiramo u Ligu šampiona ostaću u klubu", rekao je Suares za list Dejli Mejl
2 komentar(a)
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Luis Suares, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.02.2013. 13:43h

Fudbaler Liverpula Luis Suares rekao je danas da će ostati u tom klubu čak iako ekipa ne uspe da se plasira u Ligu šampiona sljedeće sezone.

"Sačekaću kraj sezone i vidjećemo. Do kraja šampionata se neće ništa znati i spreman sam da sačekam. Imam ugovor sa Liverpulom i srećan sam. Čak iako se ne plasiramo u Ligu šampiona ostaću u klubu", rekao je Suares za list Dejli Mejl.

Liverpul je trenutno sedmi na premijerligaškoj tabeli sa sedam bodova zaostatka za četvrtoplasiranim Totenhemom.

Suares je 2011. godine iz Ajaksa prešao u Liverpul, a za dvije godine odigrao je 84 utakmice za "crvene" i postigao 43 gola.

Kapiten Liverpula Stiven Džerard nedavno je rekao da je Suares najbolji centarfor sa kojim je igrao u svojoj karijeri.

Džerard je tokom karijere koja traje deset i po godina, između ostalih, igrao sa Robijem Faulerom, Majklom Ovenom, Fernandom Toresom, a u reprezentaciji sa Vejnom Runijem iz Mančester junajteda.

"Džerard je dobar fudbaler i nikada neću zaboraviti tu pohvalu. To je nevjerovatno. On je rekorder engleskog fudbala i uzor svakom igraču, posebno meni. Svi ga poštujemo, on želi svima da pomogne", rekao je 27-godišnji napadač.

"Nevjerovatno je da Stiven nije osvojio Premijer ligu. To je ludo. Sigurno mu je to kost u grlu. Ali morate priznati da je izuzetan fudbaler. On je legenda kluba i podigao je pehar Lige šampiona sa Liverpulom. To je važna stvar, jer nije mnogo igrača u Evropi to postiglo", dodao je Suares.

Bonus video: