Transferi uživo: Zvanično - Kalinić u Milanu, pregovori u Londonu oko Dijega Koste

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
0 komentar(a)
Nikola Kalinić, Foto: Beta/AP
Nikola Kalinić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.08.2017. 19:49h

21.30 - "Skaj sports" javlja da su u toku intezivni pregovori oko transfera Dijega Koste iz Čelsija u Atletiko, preko "posredničkog kluba".

Kostin agent Žorž Mendeš je u razgovorima sa čelnicima Čelsija, a Atletiko, navodno, može da plati 45 miliona eura.

20.39 - Direktor Intera Pjero Ausilio je potvrdio da će u Milano sjutra doći Portugalac Žoao Kanselo iz Valensije.

U Valensiju ide Žefri Kondogbija. Ausilio je, takođe, kazao da je Patrik Šik daleko od crno-plavog dresa.

20.30 - Legenda Liverpula Stiven Džerard je kazao da je evidentno da ekipi nedostaju "dva-tri igrača", da bi se umiješala u borbu za titulu.

"Potrebna su pojačanja. Smatram da bi Virdžil van Dajk trebalo da bude jedno od njih", rekao je Džerard.

20.10 - Navijači Barselone nestrpljivo čekaju da klub dovede zamjenu za Nejmara. Neki od njih su ubijeđeni da će dres sa brojem 11 nositi Kutinjo...

20.00 - Bivši predsjednik Barselone Đoan Laporta smatra da aktuelni prvi čovjek kluba Đosep Bartomeu mora da ode.

"Ako želimo da Mesi bude srećan i ostane, Bartomeu mora da ide", napisao je Laporta na svom tviter profilu.

Više medija je danas prenijelo da će Mančester siti aktivirati otkupnu klauzulu za Argentinca, u iznosu od 300 miliona eura. Mesi još nije potpisao novi ugovor, a aktuelni mu ističe naredne godine.

19.10 - Filipe Kutinjo čini sve da ode iz Liverpula. Opširnije čitajte ovdje.

18.43 - ZAVRŠENO! Nikola Kalinić je poslije dugih pregovora potpisao ugovor sa Milanom. Italijanski klub je ovu informaciju potvrdio na Tviteru.

18.24- Zlatan Ibrahimović potpisaće sljedeće sedmice novi ugovor sa Mančester junajtedom, prenosi "ESPN". Švedski reprezentativac bio bi još jedan veliki adut Žozea Murinja u borbi za povratak titule u Premijer ligi, ali bi ekipi mogao da pomogne u drugom dijelu sezone, kada se oporavi od teške povrede ligamenata.

17.58 - Čelsi na poluvremenu derbija Premijer lige vodi protiv Totenhema na "Vembliju" 1:0 sjajnim golom Markosa Alonsa iz slobodnog udarca.

17.35 - Ponovo je aktuelan prelazak Marcela Brozovića iz Intera u Arsenal. Venger je i ranije pokušavao da angažuje hrvatskog reprezentativca, a sada će mu biti dostupan za oko 25 miliona evropskih novčanica.

17.16 - Lućano Spaleti zainteresovan je za fudbalera Milana Susa. Spreman je da ponudi gradskom rivalu 25 miliona eura.

16.52 - Totenhem i Čelsi će za nekoliko minuta započeti derbi drugog kola Premijer lige, a u najavi jedna zanimljiva informacija za navijače "plavaca". Danas će ekipu sa kapitenskom trakom predvoditi Cezar Aspilikueta, a kada je posljednji put bio u toj ulozi ekipa Antonija Kontea pobijedila je današnjeg rivala u polufinalu FA kupa sa 4:2.

16.24 - Endi Kerol želi da se vrati na mjesto uspjeha - Njukasl je zainteresovan za napadača Vest Hema, koji je trenutno u drugom planu kod Slavena Bilića.

15.55 - Danas je ugovor sa Antalijom potpisao Samir Nasri, a njegovim stopama mogao bi da krene i Hose Sosa iz Milana. Vinćenco Montela nakon brojnih pojačanja neće računati na njega u novoj sezoni.

15.23 - Andrea Beloti neće ovog ljeta napustiti Torino tvrdi trener "bikova" Siniša Mihajlović. Za mladog napadača interesovali su se Milan, Čelsi, Real...

14.51 - I dalje smo kod Totenhema i Čelsija. Oba tima zainteresovana su za desnog beka PSV-a Santjaga Arijasa.

14.38.- Dijego Kosta će se izgleda ipak vratiti u Atletiko Madrid. "Jorgandžije" su spremne da za bivšeg igrača plate Čelsiju 45 miliona eura.

14.17 - Nikola Ninković prekobrojan je u Đenovi. Bivši fudbaler Partizana ima još 10 dana da nađe novi klub.

13.58. - Zanimljiva vijest stiže sa Ostrva uoči današnjeg londonskog derbija između Čelsija i Totenhema. "Plavci" će pokušati da kupe štopera "pijevaca" Tobija Aldervirelda, koji još nije produžio ugovor sa sadašnjim klubom.

13.30. - Nova transfer bomba u najavi. Mančester siti odlučio je da pokrene otkupnu klauzulu u ugovoru Lionela Mesija sa Barselonom koja iznosi 300 miliona eura! Opširnije

13.10 - Sportski direktor Borusije Dortmund Mihael Cork poručio je da Pjer Emerik Obamejang više nije na prodaju. "Milioneri" ne žele da se odreknu najboljeg igrača u finišu prelaznog roka.

12.58 - Tandem Milana ide u Tursku. Gabrijel Paleta preseliće se u Fenerbahče, dok će Gustavo Gomez pojačati konkurenciju u Trabzonu.

12.37.- Barselona će sjutra potpisati Žana Mišela Serija. Vezista Nice koštaće Katalonce 40 miliona eura, a svojevremeno ga je Ćavi u njemu vidio svog nasljednika na "Kamp Nou" stadionu.

12.23. - Aleksandar Katai nezadovoljan je u Alavesu i tražio je od trenera Luisa Zubeldije da napusti Baskiju. Valensija bi mogla da bude sljedeća stanica u njegovoj karijeri.

12.05 - Samir Nasri seli se u Tursku, u sljedeće dvije sezone nastupaće za Antaliju gdje će mu društvo praviti Samuel Eto i Žeremi Menez.

11.35 - Posljednjih dana prelaznog roka očekuje se odlazak nekoliko igrača iz PSŽ-a. Jedan od onih koji napušta Pariz vjerovatno će bit Gžegorž Krihovjak.

Za poljskog vezistu se interesuje Milan.

11.05 - Juventus ne odustaje od Kevina Strotmana, javlja "Tutosport".

10.45 - Žefri Kondogbija (Inter) danas će potpisati ugovor sa Valensijom.

10.30 - Našadač Intera Gabrijel Barbosa sjutra bi trebalo da doputuje u Lisabon i potpiše ugovor na jednogodišnju pozajmicu sa Sportingom.

9.45 - Dolazak Patrika Šika u Inter se zakomplikovao, jer Sampdorija traži Edera, kao dio transfera. Roma je sada u igri za talentovanog Čeha.

9.40 - Do večeras u ponoć, Liverpul ima rok da odgovori na ponudu Barselone za Filipea Kutinja od 130 miliona eura. To je, piše "Tajms", i posljednja ponuda iz Katalonije.

Više neće stizati nijedna.

9.35 - U narednih 10 dana Antonio Konte će pokušati da dovede petoricu igrača - Danija Drinkvotera, Aleka Okslejd-Čemberlena, Virdžila van Dajka, Sedrika Soareša i Rajana Bertrana za 200 miliona funti, pišu engleski medji.

Konte računa da je blizu dogovora sa Interom oko Antonija Kandreve.

9.30 - Dijego Kosta dobo je dvije ponude iz Kine da igra do januara, prije transfera u Atletiko.

Šangaj i Tjanđin zvali su španskog napadača, nudili mu 15 miliona eura, ali je on to odbio, javlja "San".

Bonus video: