Trener privremeno sklonjen zbog straha od koronavirusa

Dobro se osjećam. Kada sam izašao iz aviona, izmjerili su mi temperaturu. Uradiću bris, kako bih se što prije priključio momcima - rekao je 62-godišnji stručnjak
4081 pregleda 0 komentar(a)
Đuzepe Sanino, Foto: Www.honvedfc.hu
Đuzepe Sanino, Foto: Www.honvedfc.hu

Neobična informacija koja dolazi iz Mađarske najbolje potvrđuje koliki je strah od koronavirusa - Đuzepe Sanino je privremeno sklonjen sa klupe Honveda, jer je poveo vikend u Italiji?!

Na Apeninskom poluostrvu je najviše zanilježenih slućajeva zaraženih novim virusom, zbog čega neke zemlje preduzimaju korake da se „odbrane”.

Tako je Sanino postao žrtva straha koji vlada, a privremeno će ga mijenjati trener rezervnog tima, Ištvan Pišont.

- Iz Italije sam se vratio juče. Ljudi iz kluba, kada su čuli alarmantne vijesti iz moje zemlje, odlučili su da urade zbog predostrožnosti - rekao je 62-godišnjak iz Otavijana za sajt Đanluke di Marcija.

Bivši trener Sijene, Palerma, Kjeva, Votforda, Katanije..., siguran je da će brzo opet biti sa ekipom i pomoći joj u borbi za plasman među tri najbolje u šampionatu.

- Dobro se osjećam. Kada sam izašao iz aviona, izmjerili su mi temperaturu. Uradiću bris, kako bih se što prije priključio momcima.

Oglasio se i klub iz Budimpešte.

„Zamjena Đuzepea Sanina i njegovog saradnika Alesandra Rećentija je neophodna, jer su mogli da dođu u kontakt sa ljudima iz područja zaraženih koronavirusom”, piše u saopštenju.

Bonus video: