Volkov: Igraću za Srbiju

Želio bih da se zahvalim i ljudima iz crnogorskog saveza, Dejanu Savićeviću, Branku Brnoviću i Savu Miloševiću. Drago mi je što su prepoznali moje dobre igre u Partizanu, i stvarno im želim sreću
0 komentar(a)
Vladimir Volkov, Foto: Www.partizan.rs
Vladimir Volkov, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 29.10.2011. 19:22h

Dileme više nema, Vladimir Volkov će igrati za reprezentaciji Srbije! Poslije utakmice sa Smederevom igrač "crno-bijelih" je to i potvrdio, prenosi beogradski sportal.

"Danas sam dobio poziv iz Fudbalaskog saveza Srbije i odlučio sam da ga prihvatim. Želio bih da se zahvalim i ljudima iz crnogorskog saveza, (predsjedniku) Dejanu Savićeviću, (selektoru) Branku Brnoviću i (pomoćniku) Savu Miloševiću. Drago mi je što su prepoznali moje dobre igre u Partizanu, i stvarno im želim sreću. Nadam se da će razumjeti što želim da igram za moju zemlju", objasnio je Volkov i dodao da će mu biti čast da zaigra za "orlove".

"U mojim venama teče srpska krv i biće mi velika čast, ako za Srbiju odigram barem deset minuta. Razgovarao sam sa ljudima iz Partizana i zaključili smo da je u zajedničkom interesu da budem u timu Srbije. Naravno da me niko nije ubjeđivao, jer je to oduvijek bio moj san. Ja sam vojnik Partizana i sve odluke ću donositi sa ljudima iz kluba", zaključio je Volkov.

Sredinom novembra srpski nacionalni tim će odigrati dvije prijateljske utakmice, sa Hondurasom i Meksikom.

Bonus video: