Bokan: Bilo je uspona i padova, a nije se mijenjala samo emocija koja nas je sve povezivala

"Biti crnogorski brend i njen ponos predstavlja posebnu vrijednost. Budućnost Voli je i profesija i strast, ovo veče je ostvarenje snova za mnoge od nas", rekao je Bokan
6060 pregleda 16 komentar(a)
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Dragan Bokan, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.12.2019. 22:51h

Košarkaški klub Budućnost Voli traje sedam decenija sa svim izazovima, što samo po sebi zaslužuje poštovanje, kazao je predsjednik kluba Dragan Bokan na svečanosti koja je povodom 70. rođendana održana u Crnogorskom narodnom pozorištu.

"Biti crnogorski brend i njen ponos predstavlja posebnu vrijednost. Budućnost Voli je i profesija i strast, ovo veče je ostvarenje snova za mnoge od nas", rekao je Bokan.

Večeras je predstavljena i monografija kluba, kao svojevrsni vremeplov - od stadiona malih sportova, terena ispred Gimnazije, Njegoševe 1 do sjaja renovirane Morače u kojoj odjekuje himna Evrolige.

"Bilo je lijepih i manje lijepih detalja, uspona i padova, ali ono što je decenijama nepromjenjivo je emocija koja nas je sve povezivala. Kada sam prije deset godina preuzeo ulogu predsjednika kluba, motivisan da pomognem tom našem posrnulom divu, dobro sam znao da to neće biti lako, ali sam bio u jedno siguran, da neću odustati. Bio sam siguran da na putu neću biti sam, jer sam znao da ima dosta ljudi koji su spremni da u presudnom momentu budu od pomoći.” poručio je Bokan.

Budućnost ne živi od prošlosti, već gleda u - budućnost.

“Dijelimo viziju Budućnosti Volija kao modernog kluba, koji kontinuirano okuplja nove talentovane igrače koji će predani radom, organizacijom i logistikom formirati vrhunski kvalitet. Cilj nam je formiranje igračkog kadra koji će omogućiti finansijsku stabilnosti kluba. Formirati budžet koji se neće oslanjati na pomoć prijatelja i države. Budućnost Voli je izašao iz lokalnih okvira. Naš klub već decenijama slovi za nosioca razvoja crnogorskog i regionalnog sporta čineći nas lilderom u misiji jačanja dobrih odnosa u ABA regiona. Budućnost Voli naš klub, naša ljubav, naša kuća, ponos je Crne Gore", rekao je Bokan.

Bonus video: