Crvena zvezda: Alimpijević pogođen tvrdim predmetom u glavu

"Crvena zvezda upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nijesu provocirali navijače protivničkog tima“, dodaje se u saopštenju prvaka ABA lige.
50 pregleda 0 komentar(a)
Dušan Alimpijević, Foto: Aba-liga.com
Dušan Alimpijević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 07.11.2017. 08:29h

Košarkaši klub Crvena zvezda saopštio je na zvaničnom sajtu da je trener ekipe Dušan Alimpijević lakše povrijeđen, nakon što ga je sinoć tokom utakmice protiv Partizana "tvrd predmet pogodio u glavu“.

Klub navodi da je taj incident vidio i sudija Milivoje Jovčić.

"Ovaj meč obilježio je i jedan incident, pošto je trener šampiona ABA lige Dušan Alimpijević zadobio lakšu povredu, jer je tokom meča pogođen tvrdim predmetom u glavu. Crvena zvezda je pregledom video materijala utvrdila da je jedan od sudija, Milivoje Jovčić, na utakmici video taj incident i uzeo predmet kojim je pogođen trener Zvezde. Već u utorak klub će zatražiti zvaničan izvještaj sa utakmice, kako bi se vidjelo da li su sudija Jovčić i delegat Krneta unijeli u zapisnik ovaj događaj, kao i "kišu“ predmeta koja je ulijetela na teren prema igračima Crvene zvezde“, stoji na sajtu crveno-belih.

U derbiju ABA lige Crvena zvezda bila je bolja od Partizana 100:84.

„Crvena zvezda upozorava da igrači i stručni štab ni jednim gestom nijesu provocirali navijače protivničkog tima. To, međutim, izgleda nije dovoljno da se izbjegne ubacivanje brojnih predmeta u teren i konstantno verbalno vrijeđanje na utakmici“, dodaje se u saopštenju prvaka ABA lige.

Bonus video: