Krka favorit, ali se Teodo ne predaje unaprijed

53 pregleda 1 komentar(a)
Teodo - Krka, Foto: Druga.aba-liga.com
Teodo - Krka, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 07.02.2018. 09:29h

Tri dana nakon smjene trenera Zorana Glomazića, na koji se uprava tivatskog kluba odlučila nakon nezadovoljavajućih rezultata u dosadašnjem toku sezone (9. mjesto u Drugoj ABA ligi, sa sedam pobjeda i devet poraza, 4. mjesto u ERSTE ligi i tri poraza u devet mečeva, te eliminacija u četvrtfinalu Kupa Crne Gore od Sutjeske), Teodo se okreće novim obavezama u regionalnom takmičenju.

Tivćani gostuju slovenačkoj Krki, ekipi koja se bori za fajnl-for, i koja trenutno dijeli prvo mjesto, sa Primorskom i Borcem (po 11 pobjeda i pet poraza).

"Krka je jedna od najkvalitetnijih ekipa u Drugoj ABA ligi. Biće teško. Igramo sa skraćenom rotacijom. Ipak, to je motiv igrati protiv njih. Idemo rasterećeno, a pristup je najvažniji. I odgovornost. A rezultat, vidjećemo. Momci su na promjenu trenera odgovorili ozbiljnom i angažovanom igrom protiv Danilovgrada u ERSTE ligi. Očekujem takav pristup i protiv Krke", rekao je Rajko Krivokapić, doskorašnji pomoćnik Glomazića, koji će voditi ekipu do daljeg.

Krka je dobila prvi međusobni duel, u Tivtu, sa 80:65.

"Krka je favorit na svom parketu. Zasluženo su nas dobili i u Tivtu. Ali, ne predajemo se unaprijed. Borbenom i odgovornom igrom treba pružiti podršku novom treneru. Borićemo se do kraja", ističe kapiten Teoda Igor Radonjić.

Večerašnja utakmica u Novom Mestu počinje u 19 sati.

Bonus video: