NBA legende stale uz Bitadzea: Neka urami sliku sa Zionom i neka grize, da mu bude gorivo

"Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, vjerovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta", kazao je bivši košarkaš Budućnosti
8876 pregleda 1 komentar(a)
"Ova slika kao motivacija": Grin i Vejd podržali Bitadzea, Foto: Facebook
"Ova slika kao motivacija": Grin i Vejd podržali Bitadzea, Foto: Facebook

Bivši košarkaš Budućnosti i gruzijski reprezentativac Goga Bitadze, našao se juče u nemilosti američkih medija kada je objavljena fotografija njega i budućeg prvog pika Ziona Vijalmsona.

Kako su prenijeli brojni portali, bivši košarkaš Djuka uspio je da privuče svu pažnju novinara na posljednjem danu za medije, pa je tako ukrao svu pažnju MVP-u ABA lige.

Međutim brzo je za Gogu stigla podrška i to od samog krema NBA lige.

Prvo se javio košarkaš Golden Stjeta, Drejmond Grin koji je na fotografiju prokomentarisao "Trebalo bi da urami ovu fotografiju, da je gleda svakog dana i da grize".

A brzo je fotografiju prokomentarisao i nedavno penzionisani legendarni igrač Majamija, Dvejn Vejd, koji je Gogi poručio "Trebao bi ovo da koristiš kao gorivo".

Ubrzo se javio i sam Bitadze.

"Ovo me može učiniti samo skromnijim i gladnijim kada vidim koliku pažnju je on dobio. Znam da je dobar igrač, vjerovatno najbolji, tako da mi to uopšte ne smeta. Imao sam ljude koji su dolazili i postavljali mi pitanja. Sve je okej, veoma sam uzbuđen zbog drafta", kazao je bivši košarkaš Budućnosti.

NBA draft zakazan je u noći između četvrtka i petka (1 sat poslije ponoći), po našem vremenu.

Bitadze je po brojnim prognozama u top 15 igrača, a sve češće se pominje da bu mogao da bude izabran sa 10. pozicije od strane Atlante, sa kojom je Gruzin odradio najviše treninga.

Bonus video: