Vučević noćna mora za Lejkerse: Baranin držao čas u Stejpls centru

Crnogorski centar je prošle sedmice zatrpao koš Lejkersa sa 36 poena i 13 skokova, a večeras je ponovo bio bez premca najbolji igrač na parketu
69 pregleda 0 komentar(a)
nikola vučević, Foto: Beta-AP
nikola vučević, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 25.11.2018. 23:09h

Nikola Vučević je postao prava noćna mora za Los Anđeles Lejkerse - crnogorski košarkaš održao je lekciju protivniku u čuvenom Stejpls centru u pobjedi Orlanda 108-104.

Baranin je prošle sedmice zatrpao koš Lejkersa sa 36 poena i 13 skokova u pobjedi Medžika 130-117, a večeras je ponovo bio bez premca najbolji igrač na parketu.

Vučević je za 32 minuta igre upisao 31 poen, 15 skokova i sedam asistencija, uz tri blokade i dvije ukradene lopte.

Partije crnogorskog centra nisu prošle nezapažene ni na društvenim mrežama, gdje i protivnički navijači "skidaju kapu" protivniku.

"Pretvori se u Hakima svaki put kad igra protiv Lejkersa", jedan je od komentara, dok drugi nemaju dilemu da je Baranin najbolji među NBA centrima u dosadašnjem dijelu sezone uz Džoela Embida.

Pobjeda u Kaliforniji posebno je značajna za Vučevićev tim, koji je iz tek iz desetog pokušaja u dosadašnjem dijelu šampionata uspio da nadoknadi zaostatak sa poluvremena.

"Magični" nakon 20 odigranih mečeva imaju po deset pobjeda i poraza.

Lebron Džejms je upisao 24 poena u dresu Lejkersa, ali je imao još jednu razočaravajuću noć sa linije slobodnih bacanja (6/11).

Bonus video: