Krivokapić poručio vaterpolistima i rukometašicama: Današnji nastupi ulivaju optimizam pred nastupajuće okršaje

Krivokapić je meč vaterpolista Crne Gore i Australije pratio u društvu ministra finansija i socijalnog staranja, Milojka Spajića i predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), Dušana Simonovića

18358 pregleda 24 reakcija 24 komentar(a)
Krivokapić sa Spajićem i Simonovićem u Tokiju, Foto: Crnogorski olimpijski komitet
Krivokapić sa Spajićem i Simonovićem u Tokiju, Foto: Crnogorski olimpijski komitet

Premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić kazao je da mu je bila čast da danas bodri vaterpolo reprezentaciju na utakmici protiv Australije.

Crna Gora je na startu vaterpolo turnira savladala Australiju 15:10, a Krivokapić je meč sa tribina pratio u društvu ministra finansija i socijalnog staranja, Milojka Spajića i predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK), Dušana Simonovića.

"Bila mi je čast da bodrim naše vaterpoliste, koji su ostvarili pobjedy na startu Olimpijskih igara. Svaka čast i našim rukometašicama na pobjedi! Iako je tek početak, današnji nastupi ulivaju optimizam pred nastupajuće okršaje. Crna Gora je svim srcem uz vas" poručio je Krivokapić na Tviteru.

Rukometašice su danas savladale Angolu 33:22.

Premijer je prisustvovao i ceremoniji otvaranja Igara, a u Japanu se sastao sa carem Naruhitom i premijerom te zemlje Jošihideom Sugom.

Bonus video: