Onogoštu šest medalja u Celju

Nikšićki džudo klub je bio jedini predstavnik iz Crne Gore
755 pregleda 0 komentar(a)
Mladi džudisti Onogošta
Mladi džudisti Onogošta

Kadeti i juniori Džudo kluba Onogošt iz Nikišića osvojili su šest medalja na međunarodnom "Novoletnom turniru", koji je u subotu završen u Celju.

Onogošt je bio jedini predstavnik iz Crne Gore, a interesantno je da je nikšićki klub šest medalja osvojio sa šest takmičara.

"Ubjedljivo do prvog mjesta stigao je Stanko Vujović u konkurenciji mlađih kadeta kategorije do 50 kg, kao i Petar Radović, koji je, iako još uvjek kadet, dominirao kategorijom do 60 kg za juniore. Drugo mjesto osvojio je Ognjen Tadić koji je u finalu kategorije do 50 kg, (mlađi kadeti) poražen od klupskog druga Stanka Vujovića", navodi se u saopštenju Onogošta.

Prvo mjesto i zlatna medalja izmakla je Stevanu Nikčeviću koji je poražen u finalnoj borbi kategorije do 66 kg (mlađi kadeti), kao i Vuku Mijuškoviću, koji je osvojio drugo mjesto u konkurenciji juniora do 60 kg. Treće mjesto osvojio je u konkurenciji mlađih kadeta do 60 kg Balša Mrvaljević.

Na turniru u Celju, koji je organizovao DžK Ivo Reya, pored Onogošta, učestvovali su takmičari iz Srbije, Austrije, Italije, Hrvatske, Kosova i Slovenije.

Bonus video: