Abramović: Zaslužili smo bod

"Znamo da je Metalurg imao problema sa sastavom uoči ovog meča, ali to ne može da umanji naš uspjeh. Oni imaju barem po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji”, rekao je Abramović
2 komentar(a)
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Zoran Abramović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.11.2013. 23:26h

Kapiten Lovćena Igor Marković bio je, razumljivo, zadovoljan remijem u Skoplju protiv favorizovanog Metalurga (19:19), u premijernom meču 11. kola SEHA Gasprom Južni tok lige.

“Poslije slabog starta sezone, ekipa je uspjela da se povrati u život i odigra nekoliko odličnih utakmica u posljednje vrijeme. Prezadovoljni smo ovim bodom”, rekao je Marković.

Trener Lovćena Zoran Abramović je podsjetio da je Lovćen u prethodne dvije sezone pretrpio teške poraze od Metalurga u Skoplju.

“Ovoga puta smo uspjeli da sa osmjehom napustimo teren. Mislim da smo zaslužili ovaj bod. Znamo da je Metalurg imao problema sa sastavom uoči ovog meča, ali to ne može da umanji naš uspjeh. Oni imaju barem po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji”, rekao je Abramović nakon meča.

Trener Metalurga Lino Červar nije prisustvovao konferenciji za novinare nakon meča, već je na brifing sa novinarima poslao pomoćnika Aleksandra Petrovskog.

“Iako naše misli nijesu bile potpuno posvećene Lovćenu, pokušali smo igračima da stavimo do znanja da je forma Lovćena u uzlaznoj putanji, i da neće biti lako da ih savladamo. Nastavili smo da prepuštamo bodove timovima koji nijesu na našem nivou. Ne mogu da zamislim da u nedjelju protiv Vardara u Ligi šampiona igramo na ovom nivou. Imamo nekoliko dana da stabilizujemo ekipu”, rekao je Petrovski.

Bonus video: