Adžić: Crnogorska odbrana bolja od francuske; Rajčić: Ovo je pravi tim

"Bilo je teško, ali kada smo svi zajedno možemo mnogo. Ovo je pravi tim, nije važno ko je na terenu i na golu, najvažnije da djelujemo kao tim i da imamo ovakvu odbranu", rekla je Rajčić
67 pregleda 6 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: Boris Pejović
ŽRK Budućnost, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 04.11.2018. 20:05h

Rukometašice Budućnosti pobijedile su Mec u Morači 23:19 u 5. kolu grupne faze Lige šampiona.

Do velike pobjede, djevojke Dragana Adžića došle su fenomenalnom odbranom i zahvaljujući briljantnom izdanju na golu Marine Rajčić.

"Odigrale smo dobru urakmicu, svaka cura je dala 100 posto, pomogle su mi sjajnom igrom u odbranom. Energija je bila maksimalna, u svakom meču bi trebalo da bude tako", kazala je Rajčić nakon meča.

Mec je u Podgoricu došao kao lider grupe...

"Bilo je teško, ali kada smo svi zajedno možemo mnogo. Ovo je pravi tim, nije važno ko je na terenu i na golu, najvažnije da djelujemo kao tim i da imamo ovakvu odbranu", rekla je Rajčić.

Slijedi Odenze...

"Biće nam potrebna ovakva odbrana i ovakav osjećaj na terenu", zaključiča je Marina.

Dragan Adžić je kazao da je ovo bio duel dvije odbrane - francuske, najbolje na svijetu, i crnogorske...

"Sveli smo ih na mali broj golova, idemo naprijed u svim fazama i mislim da ćemo biti još bolji u Odenzeu. Znali smo da su opasne u prvom poluvremenu, tako da sam i na minus jedan bio zadovoljan, jer sam znao da možemo da nadoknadimo u nastavku", kazao je Adžić..

Još jedno iskušenje čeka Budućnost naredne sedmice...

"Vjerujem u još bolje izdanje u narednom meču. Mi smo dali 31 gol Odenzeu, ne znam da li će im neko dati toliko, ali imamo veliku rezervu u odbrani protiv njih. Mislim da možemo da ih svedemo na 20 golova", rekao je Adžić.

Bonus video: