Budućnost ponovo izgubila u posljednjoj sekundi

Pobjedu Krimu u 6. kolu Regionalne lige donijela je francuska pivotkinja Lora Kamdo, koja je nakon tajm-auta Uroša Bregara iskoristila rupu u odbrani „plavih”
1 komentar(a)
Kristina Neagu, Foto: Luka Zeković
Kristina Neagu, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.04.2017. 19:36h

Kao i prošle sedmice protiv Vardara, kada ih je u posljednjim sekundama poraza od Vardara koštao gol Andree Penezić, i sinoć su rukometašice Budućnosti izgubile praktično uz zvuk sirene.

Pobjedu Krimu u 6. kolu Regionalne lige donijela je francuska pivotkinja Lora Kamdo, koja je nakon tajm-auta Uroša Bregara iskoristila rupu u odbrani „plavih”.

Slovenkama je posao bio olakšan zbog isključenja Neli Irman, pa su napadale sa sedam protiv pet igračica.

„Izgubili smo kao protiv Vardara, jer je Krim nakon tajm-auta 12 sekundi prije kraja napao sedam na pet. Boravak u Ljubljani nam je bio veoma koristan. Najvažnije je što se Katarina Bulatović oporavila poslije dva dana prehlade i temperature, a ostale su vježbale neke stvari za Larvik”.

„Nije nam drag poraz, ali se uvijek nakon njih trgnemo, nego kada pobijedimo sedam-osam razlike”, rekao je Dragan Adžić, koji je večeras zbog umora poštedio Itanu Grbić i Emu Ramusović.

Podgoričanke se sinoć nakon 11 dana vraćaju kući, a ekipi će se priključiti Biljana Novović i Darli Zokebi de Paula.

„Raduje me Biljanin povratak, kao i Darli, koja je dobila dozvolu doktora da se vrati na gol”, poručio je Adžić, čiji tim u nedjelju dočekuje Larvik u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Krim - Budućnost 29:28 (13:13)

Ljubljana - Dvorana na Galjevici. Gledalaca: 300. Sudije: Lah i Kavalar (Slovenija). Sedmerci: Krim 6 (4), Budućnost 2 (1). Isključenja: Budućnost 12 minuta.

Krim: Stefanišin, Marinček, Pandžić, Georgijev 3, Benko 2 (1), Abina, Jeriček 5 (2), Hrnčič, Bajramoska, Omoregi 9, Zulič 1 (1), Koren 1, Barič 3, Kamdo 2, Amon 3.

Budućnost: Zečević, Batinović, Ujkić, Neagu 10, Jauković 2, Pletikosić, Agović, Cvijić 4, Irman 4, Bulatović 6 (1), Pavićević 1, Ramusović, Ahruk 1, Lazović, Grbić.

Bonus video: