Gorica počela pripreme za narednu sezonu

Prema riječima trenera podgoričkog kluba Nikole Jablana, koji je prošle sezone zauzeo četvrto mjesto u prvenstvu, Gorica će do 25. avgusta trenirati u Podgorici, dva puta dnevno
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.08.2013. 21:57h

Ljetnja pauza je gotova i za rukometašice Gorice, koje su danas počele pripreme za novu sezonu.

Prema riječima trenera podgoričkog kluba Nikole Jablana, čija je ekipa prošle sezone zauzela četvrto mjesto u prvenstvu i izborila vizu na evropsku scenu, koju, međutim, neće iskoristiti (zbog finansijskih razloga su odustali od Čelendž kupa), Gorica će do 25. avgusta trenirati u Podgorici, dva puta dnevno.

"Nakon toga idemo u Kolašin i tamo ostajemo do 5. septembra, gdje ćemo individualno i tehnički obučavati igračice. Radnički iz Bajmoka nam dolazi u goste 1. septembra, i sa njima ćemo odigrati dvije-tri prijateljske utakmice", rekao je Jablan.

Trener Gorice ističe da će njegova ekipa u predstojećoj sezoni nastupiti isključivo "sa igračicama iz Crne Gore koje imaju dugogodišnje ugovore i svu pažnju i veliki rad će posvetiti njima".

"Uz veliki potencijal koji imamo u mlađim kategorijama i u prvom timu, nadam se da ćemo za godinu-dvije imati ekipu koja će moći da se suprostavi svakoj ekipi", zaključio je Jablan.

Bonus video: