Kadeti u Atini startuju protiv Maroka - Vijesti.me
RUKOMET: MEDITERANSKO KADETSKO PRVENSTVO

Kadeti u Atini startuju protiv Maroka

Crna Gora sjutra protiv Maroka i Hrvatske, u utorak su dueli protiv Turske i Španije, dok će posljednjeg dana grupne faze, odmjeriti snage protiv Sjeverne Makedonije i Tunisa

Kadetska selekcija
Kadetska selekcija

Kadetska rukometna reprezentacija na 17. Mediteranskom prvenstvu koje sjutra počinje u Atini igraće u grupi B sa Španijom, Tunisom, Turskom, Hrvatskom, Marokom i Sjevernom Makedonijom, odlučeno je današnjim žrijebom, dan uoči početka jednog od najjačih prvenstava Mediterana na kome će nastupiti 14 reprezentacija.

Nakon priprema koje su odradili na Cetinju, izabranici trenera Brana Božovića otputovali su u glavni grad Grčke, gdje će imati odlične protivnike i sjajnu priliku za nastavak uigravanja za prvenstvo Evrope B divizije koje ih očekuje u avgustu u Podgorici i na kome žele da izbore plasman u A diviziju.

Crna Gora u ponedjeljak će igrati protiv Maroka i Hrvatske, u utorak su dueli protiv Turske i Španije, dok će posljednjeg dana grupne faze, odmjeriti snage protiv Sjeverne Makedonije i Tunisa.

Na spisku trenera Božovića su Vasilije Vujović, Miloš Milačić, Jovan Abramović, Luka Nikolić, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Radojica Čepić, Nikola Đurković, Elmin Junuz, Lazar Gvozdenović, Vojislav Vukić, Luka Vukićević, Darko Pejović, Božo Brnović, Meris Bošnjak i Aleksa Jokić.

U stručnom štabu trenera Božovića su pomoćni trener Marko Knežević i fizioterapeut Aleksandar Brajković

Vođa delegacije je direktor reprezentacije Draško Mrvaljević, a sa timom je i Maksim Šćekić.


Najčitanije iz sekcije Rukomet