Kastratović dobio četiri plate

Na žiro-račun Kastratovića su, kako „Vijesti” saznaju, legle četiri zastale plate, zaposlenima u Savezu dvije, pa je beranski stručnjak, zaista, izjednačen sa ostalima u RSCG
80 pregleda 5 komentar(a)
Zoran Kastratović, Foto: Savo Prelević
Zoran Kastratović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.09.2013. 14:13h

Kada je za "Vijesti" komentarisao nedavnu izjavu Zorana Kastratovića o tome da prvo „očekuje da se završi stara priča (regulišu zaostale plate), kako bi mogao da počne novu”, predsjednik UO Rukometnog saveza Crne Gore Predrag Bošković je rekao da mu „bitno da se Kastratoviću ne duguje više nego što se duguje drugima”, misleći na zaposlene u Savezu.

Izjava prvog čovjeka RSCG je, vjerovatno, zatekla trenera Vardara, koji je vjerovao da su dugovanja prema njemu (osam plata) veća nego prema ostalim zaposlenima (šest).

Međutim, da li nekoliko sati prije ili poslije izjave Boškovića, na žiro-račun Kastratovića su, kako „Vijesti” saznaju, legle četiri zastale plate, zaposlenima u Savezu dvije, pa je beranski stručnjak, zaista, izjednačen sa ostalima u RSCG...

"Kako drugima, tako i njemu. Nećemo zadovoljavati nikoga prije drugih, koliko god i ko god bio u Savezu i oko njega", rekao je prije tri dana Bošković i istakao da Kastratović, ako želi, može da nastavi sa radom.

Kastratović je već izjavio da ne može da osjeća selektorom Crne Gore, pošto mu je ugovor istekao 30. juna, a još mu nije ponuđen novi.

Čovjek koji je odveo Crnu Goru na SP u Španiji i EP u Danskoj juče nije želio da komentariše uplaćene plate, niti neriješen status.

"Želim prvo da obavim razgovor sa predsjednikom Boškovićem", bilo je sve što je htio na ovu temu da za „Vijesti” kaže Kastratović, koji se sa Vardarom sprema da u danas u Skoplju dočeka Barselonu.

Da li će četiri uplaćene plate pomoći da se situacija oko selektorskog mjesta u muškoj reprezentaciji brzo (ili brže) riješi, ostaje da se vidi. Prije nego što nastavi sa radom, Kastratović želi čiste račune i ugovor, dok čelnici RSCG, očigledno, smatraju da je dovoljno da žele da Kastratović nastavi sa radom.

Vrijeme prolazi, EP u Danskoj je u januaru, već u oktobru EHF nedjelja (u planu su kontrolni mečevi sa Makedonijom u Skoplju)...

EHF-u stigla informacija da ostaje

Da u RSCG nemaju dilemu da će isti selektor predvoditi Crnu Goru i na predstojećem Evropskom prvenstvu u Danskoj, govori i informacija „Vijesti”. Naime, krajem prošle sedmice u Evropsku rukometu federaciju proslijeđen je tekst o našoj muškoj reprezentaciji, u kojem stoji da je Zoran Kastratović selektor Crne Gore.

Bonus video: