Kastratović: Popravili smo napad

"Igrali smo dosta slabo u odbrani, ponovo nije bilo vezanih prekršaja, ali smo popravili sliku što se igre u napadu tiče, pogotovo u prvom poluvremenu", istakao je Kastratović
5 komentar(a)
Zoran Kastratović, Foto: Zoran Đurić
Zoran Kastratović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.01.2013. 23:18h

Selektor Zoran Kastratović nije bio previše razočaran nakon poraza od Francuske, koji je davno bio upisan.

"Ovaj poraz je, svakako, manje bolan od prvog, a bio je i očekivan. Veliki broj francuskih rukometaša igra na visokom nivou, ta ekipa je mašina koja u svakom trenutku zna šta hoće", naglasio je Kastratović.

Selektro je vidio i dobre stvari i pokazao da već misli na naredni duel.

"Igrali smo dosta slabo u odbrani, ponovo nije bilo vezanih prekršaja, ali smo popravili sliku što se igre u napadu tiče, pogotovo u prvom poluvremenu. Čestitam ekipi koja je broj 1 na svijetu, a nama predstoji dan odmora i pripreme za veoma važnu utakmicu sa Tunisom", zaključio je Kastratović.

Najiskusniji crnogorski rukometaš Petar Kapisoda je odmarao protiv Francuza.

"Ovo je bila šansa za naše mlade igrače da se sudare sa najjačom ekipom na planeti. Srećni smo što smo izborili plasman na Svjetsko prvenstvo i dobili priliku da igramo protiv Francuske, kojoj želim da osvoji zlato. Imamo dan odmora, koji moramo da iskoristimo na najbolji mogući način, jer nam je meč sa Tunisom mnogo bitan", poručio je Kapisoda.

Selektor najbolje ekipe na svijetu Klod Onesta je, razmuljivo, bio zadovoljan.

"Srećan sam zbog pobjede, kao i zbog činjenice da sam imao priliku da ukažem šansu svim igračima. Respektovali smo Crnu Goru koja nas je namučila u prvom dijelu, ali je u nastavku odigrala nešto slabije. Hvala protivniku, koji je igrao fer od 1. minuta, a ubijeđen sam da Crna Gora može da igra mnogo bolje", kazao je Onesta.

Bonus video: