Rukometašice Budućnosti na mini pripremama u Baru

Rukometašice Budućnosti do ponedjeljka će boraviti u Baru, gdje će odraditi mini pripreme za nastavak takmičenja u Regionalnoj ligi, koje prethodi glavnoj rundi Lige šampiona.
61 pregleda 0 komentar(a)
Milena Knežević, Foto: Ehfcl.com
Milena Knežević, Foto: Ehfcl.com
Ažurirano: 08.01.2014. 23:27h

Rukometašice Budućnosti do ponedjeljka će boraviti u Baru, gdje će odraditi mini pripreme za nastavak takmičenja u Regionalnoj ligi (Krim, Podravka i Vardar), koje prethodi glavnoj rundi Lige šampiona.

"Dugo nijesmo bile zajedno zbog reprezentativnih obaveza i pripreme u Baru koje su uslijedile nakon prvog meča u 2014. protiv Lokomotive, poslužiće nam da se vratimo u prepoznatljivu formu i uigramo pred nastavak Lige šampiona", kaže Milena Knežević.

Bek "plavih" ističe da je "dobra stvar što će ekipa do početka glavne runde Lige šampiona imati tri jake provjere u Regionalnoj ligi".

"Prvi naredni meč je protiv Krima sa kojim smo i u grupi u Ligi šampiona. Duel u Ljubljani, kao i oni protiv Podravke i Vardara u Podgorici će nam pokazati kako smo radile tokom priprema i na kojim segmentima treba da radimo pred premijeni meč u glavnoj rundi Lige šampiona protiv Đera. Sigurna sam da ćemo spremno dočekati početak glavne runde Lige šampiona, da ćemo pružati još bolja izdanja nego u preliminarnoj fzai iako nas očekuju dueli protiv sjajnih timova kao što su Đer, Larvik i Krim i da će reprezentativke kojima je teško pala eliminacija u osmini finala Svjetskog prvestva u Srbiji, pokazati da su najbolje kada je najpotrebnije i da znaju da se uzdignu rezultata kojim ne možemo da budemo zadovoljne", dodala je Milena Knežević.

Do početka glavne runde Lige šampiona naše šampionke odigraće još tri meča u Regionalnoj ligi – 16. januara gostuju Krimu u Ljubljani, tri dana kasnije dočekuju Podravku, a 22. januara će odmjeriti snage protiv učesnika glavne runde Lige šampiona – skopskog Vardara.

”Plave” na početku glavne runde Lige šampiona, 1. februara gostuju Đeru, a rivali u grupi dva su još norveški Larvik i slovenački Krim.

Plasman na fajnl-for izboriće dvije prvoplasirane ekipe.

Bonus video: