Ulaznice za Njemačku u prodaji 11. i 12. juna

RSCG je juče, pomalo neočekivano, objavio da će se prvi put od obnavljanja nezavisnosti za neki meč reprezentacije u Podgorici plaćati ulaznica. Određena je cijena od tri eura.
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.06.2013. 21:48h

Ulaznice za meč 5. kola grupe 2 kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Danskoj između Crne Gore i Njemačke, koji se u srijedu igra u „Morači“, prodavaće se na šalterima SC „Morača“ 11. i 12. juna, saopšteno je danas iz Rukometnog saveza Crne Gore.

Podsjećanja radi, RSCG je juče, pomalo neočekivano, objavio da će se prvi put od obnavljanja nezavisnosti za neki meč reprezentacije u Podgorici plaćati ulaznica. Određena je cijena od tri eura.

Kako je objavljeno na sajtu RSCG, 11. juna će se karte na šalterima SC „Morače“ moći da kupe od 9 do 13 i od 17 do 20 časova, i u istim terminima dan kasnije, kada se i igra utakmica (početak je u 20 časova).

Iz RSCG su u utorak saopštili da se do tada karte mogu trebovati preko kancelarije Saveza (putem mejla hfmontenegro@t-com.me ili na faks 020/664-255), a naknadno će biti objavljeno kako i gdje se mogu podići trebovane ulaznice.

Crnoj Gori je protiv Njemačke dovoljan i bod da bi i teoretski osigurala jedno od prva dva mjesta koja vode na EP. Međutim, ako ne bude neočekivanih rezultata u posljednja dva kola, izabranici Zorana Kastratovića bi plasman na EP mogli izboriti i ako izgube posljednja dva meča protiv Njemačke i Češke, kao najbolja trećeplasirana selekcija…

Bonus video: