Vujačić i Leković u Metaloplastici

Igrama u barskom Sedmercu, u posljednjoj godini u dresu Mornara 7, Vujačić i Leković su skrenuli pažnju na sebe, pa su iz Metaloplastike odlučili da ih priključe pripremama na Zlatiboru
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.08.2013. 09:41h

Dva možda i najtalentovanija barska rukometaša, darovito 19-godišnje lijevo krilo Risto Vujačić, i tri godine stariji desni bek Božidar Leković, po završetku priprema na Zlatiboru potpisaće ugovore sa nekadašnjim prvakom Evrope, Metaloplastikom.

Igrama u barskom Sedmercu, u posljednjoj godini u dresu Mornara 7, Vujačić i Leković su skrenuli pažnju na sebe, pa su iz Metaloplastike odlučili da ih priključe pripremama na Zlatiboru. Probu su uspješno prošli, pa se čeka još samo paraf.

"Sada je sve na nama. Hvala svima u klubu, posebno bivšem kapitenu Mornara Mikiju Despotoviću, koji nam je pružio mogućnost da stupimo u kontakt sa čelnim ljudima Metaloplastike i legendarnim trenerom Slavkom Novakovićem. Ali, zahvalnost dugujemo i svim trenerima koji su od prvih rukometnih koraka bili uz nas", rekao nam je Vujačić.

"Nadamo se da ćemo uspjeti u namjeri da opravdamo ukazano povjerenje", dodao je Leković.

Bonus video: