Đoković lako sa Čilićem, Nadal naredni rival, Raonić predao meč zbog povrede (video)

Kanađanin crnogorskog porijekla je u četvrtfinalu predao meč zbog povrede protiv Čeha Tomaša Berdiha pri vođstvu Berdiha od 5:2 u prvom setu.
0 komentar(a)
Đoković, Foto: Beta/AP
Đoković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.04.2015. 15:41h

Bez problema, Novak Đoković plasirao se u polufinale Masters turnira u Monte Karlu - prvi reket svijeta je za 67 minuta igre savladao Hrvata Marina Čilića sa 6:0, 6:3.

Đoković je pet puta oduzeo servis Čiliću, koji nije napravio nijedan brejk.

Đokovi protiv Čilića sada vodi 12:0 u međusobnim duelima.

"Bio je ovo veoma dobar meč za mene. Srećan sam zbog toga. Nedjelja nije mogla bolje da počne za mene, nadam se da ću sjutra nastaviti u istom ritmu. Ako uspijem, to će mi omogućiti mjesto u finalu", rekao je Đoković za sajt turnira.

Srpski teniser će se u polufinalu sastati sa Rafaelom Nadalom, koji je u španskom duelu bio bolji od Davida Ferera sa 6:4, 5:7, 6:2.

Đoković protiv Nadala ima negativan skor od 23:19. Prošle godine sastali su se tri puta, Đoković je pobijedio u finalima turnira masters serije u Majamiju (6:3, 6:3) i Rimu (4:6, 6:3, 6:3), dok je Nadal bio bolji na Rolan Garosu - 3:6, 7:5, 6:2, 6:4.

Miloš Raonić nije uspio da se plasira u polufinale Mastersa u Monte Karlu. Kanađanin crnogorskog porijekla je u četvrtfinalu predao meč zbog povrede protiv Čeha Tomaša Berdiha pri vođstvu Berdiha od 5:2 u prvom setu.

Berdih će se u borbi za finale sastati sa Francuzom Gaelom Monfisom, koji je u četvrtfinalu savladao Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:1, 6:3.

Bonus video: