Đoković potvrdio da je operisao lakat: Vjerujem u brz oporavak

"Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam“, kazao je Đoković
77 pregleda 13 komentar(a)
đoković, Foto: Reuters
đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.02.2018. 23:04h

Novak Đoković je potvrdio današnju informaciju iz Švajcarske - srpski teniser operisao je lakat u klinici u Bazelu.

Riječ je o "manjem zahvatu", naveo je Đoković.

On je vijest objavio na društvenim mrežama.

"Već dvije godine koliko imam povredu dobijam različite dijagnoze, mišljenja, preporuke šta da radim.... Moram da priznam da mi je bilo jako teško da presiječem i odlučim šta da radim, baš zato što nisam dobijao ista mišljenja od ljekara. Pauzirao sam šest mjeseci uvjeren da će to biti dovoljno da se oporavim, ali i poslije svih terapija i odsustva, i dalje sam osjećao bol. Pokušao sam da se takmičim na Australijan openu, nedostajalo mi je da se borim na terenu i zato sam morao da probam“, objasnio je Đoković.

On je u dogovoru sa timom pokušao "drugu opciju".

“Zato sam prije nekoliko dana imao medicinsku intervenciju lakta u Švajcarskoj. Čini mi se da sam na dobrom putu da se oporavim potpuno, ali ovo je baš jedan veliki izazov. Uvijek sam se trudio da na najbolji način brinem o sebi i zato sam uspijevao toliko godina da igram na vrhunskom nivou. Razmišljam pozitivno i vjerujem u brz oporavak sa nadom ću uskoro moći ponovo da izađem na teren i da radim ono u čemu istinski uživam“, kazao je Đoković.

On je zbog povrede lakta pauzirao od jula do početka januara.

Igrao je na Australijan openu i ispao u osmini finala, kada je otkrio da povreda nije potpuno sanirana.

Bonus video: