Gulbis: Nisam ništa ružno rekao za Đokovića

Mediji u domovini su tražili od 36. igrača svijeta da pojasni razloge takve izjave, a on je rekao da je i samom Đokoviću u lice govorio sve što je nedavno izjavio
55 pregleda 0 komentar(a)
Gulbis, Foto: Beta/AP
Gulbis, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.09.2013. 15:21h

Letonski teniser Ernests Gulbis uzburkao je javnost nedavnom izjavom da ga Novak Đoković nervira svojim ponašanjem, ističući da se najbolji svjetski teniser mnogo promijenio od 12. godine zbog slave i novca, prenosi “Telegraf”.

Mediji u domovini su tražili od 36. igrača svijeta da pojasni razloge takve izjave, a on je rekao da je i samom Đokoviću u lice govorio sve što je nedavno izjavio.

“Bilo bi smiješno da se Novak nije promijenio od 12. godine, jer se svi mijenjamo, ali zašto bi to uticalo sad na naš odnos? Ništa loše nisam rekao, već samo da ne razumijem zbog čega je morao da se menja. Mi normalno komuniciramo, čak i treniramo zajedno, pa sve te stvari i njemu otvoreno kažem”, rekao je Gulbis.

Letonac je dodao da mu nije jasno da se ljudi tako ponašaju.

“Sjećam se da se promijenio kada je prvi put bio 16. igrač svijeta. S jedne strane, to je potpuno normalno, ali ja jednostavno ne razumem ljude koji se tako ponašaju”, jasan je Gulbis.

Bonus video: