Tumbaković: Nema trenera koji je zadovoljan bodom; Vešović: Možemo do podviga

"Nije problem što smo izgubili Podgorici, već utisak koji smo ostavili. Sjutra će najboljih 11 istrčati na teren i pokušati da odgovore zahtjevima. Trudićemo se da osvojimo dobar utisak. Rezultat? Ne postoji trener koji je zadovoljan bodom”, rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Beogradu
8 komentar(a)
Tumbaković i Vešović, Foto: Savo Prelević
Tumbaković i Vešović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.11.2018. 16:44h

Od specijalnog izvještača Vijesti

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbakovića poslije 18 godina je došao na stadion Crvene zvezde, a sjutra će na terenu, na kome je, kako kaže, imao mnogo uspjeha sa Partizanom voditi Crnu Goru u duelu sa Srbijom...

I pokušati da se revanšira za poraz od 2:0 u Podgorici.

“Odigrao sam 18 mečeva ovdje, uglavnom sam pobjeđivaom, iako bih, Iskreno, više volio da igramo na stadionu Partizana", rekao je Tumbaković.

Crna Gora je, ponovio je, razočarala u prvom meču sa Srbijom.

"Nije problem što smo izgubili Podgorici, već utisak koji smo ostavili. Sjutra će najboljih 11 istrčati na teren i pokušati da odgovore zahtjevima. Trudićemo se da osvojimo dobar utisak. Rezultat? Ne postoji trener koji je zadovoljan bodom”, rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Crna Gora je desetkovana - bez Jovetića, Savića, Vukčevića, Stojkovića, pod znakom pitanja je Bećiraj.

“Imamo svoj način rada i priprema, bez obzira na sastav. Jasni su nam i ciljevi koje smo postavili prije tri godine i sada želimo da to ostvarimo. Pokušaćemo sa ovom grupom igrača ostvarimo dobar rezultat”.

Marko Vešović najavio je bolje izdanje Crne Gore.

“Imamo dosta povrijeđenih igrača i sigurno će to uticati na kvalitet naše igre. Međutim, motivisani smo da odigramo bolje nego u Podgorici. Znamo da možemo bolje. U tom meču smo ih previše respektovali, igrali u grču i sa strahom”, rekao je Vešović.

"Imamo mlade momke željne dokazivanja. Sjutra je prilika da pokažemo koliko znamo i izginemo na terenu. Vjerujemo da možemo do podviga i nismo došli da se predamo”, rekao je Vešović.

Bonus video: