Miodrag Mirović i zvanično trener Primorca

"Došao sam da radim sa mladim vaterpolistima koji su željni afirmacije, ali znamo da predstoji naporan posao. Svi su ravnopravni u konkurenciji za seniorski sastav", rekao je Mirović
142 pregleda 1 komentar(a)
Matija Brguljan, Foto: Zoran Đurić
Matija Brguljan, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 08.09.2014. 22:11h

U Primorcu su na novom početku - Veljka Uskokovića je na klupi zamijenio Miodrag Mirović i odradio prvi trening s kotorskim timom.

Uskokoviću je posljednjeg dana avgusta istekao ugovor s Primorcem, postojala je mogućnost i da saradnja bude nastavljena, ali je predsjednik Denis Mandić povjerenje ukazao Miroviću, čiji je mandat zvanično počeo danas.

"Došao sam da radim sa mladim vaterpolistima koji su željni afirmacije, ali znamo da predstoji naporan posao. Svi su ravnopravni u konkurenciji za seniorski sastav. Svjestan sam da kasnimo sa pripremama, jer su takmičenja vrlo blizu. U ovom trenutku nemamo tačan spisak kandidata za tim, ali to što imamo biće u konkurenciji za startnu postavu. Ubuduće nećemo imati imperativ, već želju da se dokazujemo, učimo i napredujemo", rekao je Mirović, koji je ranije radio u Srbiji i Francuskoj, a bio je i instruktor plivanja u Podgorici.

Prvi zvanični meč Primorac će imati 4. oktobra kada u Kotor na otvaranju Jadranske lige stiže Medvešćak.

Bonus video: