Uhapšen osumnjičeni za dvostruko ubistvo u Padinskoj skeli

Stefanović je dodao da se sumnja da je M.M. bio u posjeti rođaki i da se dotle dovezao taksijem i da je pucao iz automatske puške koja je kod njega i pronađena i da se sada čeka na vještačenje
0 komentar(a)
Nebojša Stefanović, Foto: Betaphoto
Nebojša Stefanović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 14.03.2015. 12:30h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović saopštio je danas na sjednici Vlade da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo dvije osobe u Padinskoj skeli.

Stefanović je kazao da je M.M. (32) iz Ljubovije uhapšen zbog sumnje da je ubio taksistu Pink taksija i još jednu osobu.

On je dodao da se sumnja da je M.M. bio u posjeti rođaki i da se dotle dovezao taksijem i da je pucao iz automatske puške koja je kod njega i pronađena i da se sada čeka na vještačenje.

Ministar je dodao da se još provjeravaju i podaci o tome da li je djevojčica koja je juče oteta u naselju Braće Jerković u Beogradu, oteta nasumično ili se radi o ranije definisanoj žrtvi i da se sada traže svi umiješani u ovo krivično djelo.

Stefanović je kazao da je u saradnji sa francuskom policijom ustanovljeno da dijete, čiji je pasoš planiran da bude korišćen nakon otmice djeteta, zaista i postoji. On je dodao da je dvoje od troje osumnjičenih za otmicu od ranije poznato francuskoj policiji.

Bonus video: