Napadač na Beka ima crnogorski akcenat, policija ima nove dokaze

16 komentar(a)
Milan Beko, Foto: Beta/AP
Milan Beko, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.11.2014. 11:55h

Srpska policija je došla do novih dokaza i svjedoka o napadu i ranjavanju Milana Beka, kazao je za Radio B92 načelnik Uprave beogradske policije Veselin Milić.

Milić je za Radio B92 rekao da su urađene DNK analize i da vjeruje da će ovaj slučaj biti brzo riješen.

"Politika" je objavila da je napadač imao crnogorski akcenat.

Biznismen Milan Beko teško je ranjen ispred svoje kuće na Senjaku u petak uveče, a napadač je pobjegao. Beko je zadobio teške povrede, opasne po život i operisan je. Nakon operacije stanje mu je stabilno.

Klinički centar Srbije saopštio je danas da je stanje Milana Beka u bitnom poboljšanju u odnosu na prethodni dan, kao i da se nastavlja sa intenzivnom terapijom.

U ranjavanju Milana Beka učestvovale dvije osobe. Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da istražni organi imaju opis lica jednog od napadača na Milana Beka. “U napadu na Milana Beka učestvovala su dva lica, koja nisu profesionalci. Na Beka je pucano sa manje od metra, ispaljena su četiri zrna, ali nisu sva pogodila Beka, kome nije povrijeđen nijedan vitalni organ“, naveo je Stefanović. Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nadležni sigurno otkriti ko je izvršio napad na Milana Beka. "Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije riječ o pokušaju profesionalnog ubistva”, rekao je Vučić. Milan Beko je jedan od najbogatijijh ljudi u Srbiji.

Bonus video: