Stefanović: Neće biti povlašćenih, ponašanje policijskog službenika nije slika policije kakvu želimo

Ministar unutrašnjih poslova Srbije komentarisao snimak na kojem se u vrijeme zabrane kretanja vide navodno pijani funkcioneri u Obrenovcu, kao i snimak na kojem policajac šamara muškarca koji se nalazi u vozilu
1967 pregleda 1 komentar(a)
Nebojša Stefanović, Foto: Betaphoto
Nebojša Stefanović, Foto: Betaphoto

Svi koji budu kršili mjere biće kažnjeni i neće biti povlašćenih, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

On je kazao da će protiv svih "biti podnijete prekršajne prijave".

"Niko nije izuzet od poštovanja zakona, ma kojoj stranci pripadao" napisao je on na Twitteru.

Njegova reakcija uslijedila je kao odgovor na video koji je postavljen na društvenim mrežama a na kojem se na ulici u vrijeme zabrane kretanja vide član vijeća opštine Obrenovac Dragan Blažić, kandidat za odbornika SNS Milutin Đorđević i još jedna osoba. Navodno sva trojica su pijani.

Stefanović je ranije prokomentarisao i snimak na kojem se vidi kako pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije šamara muškarca koji se nalazi u vozilu policije.

"Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi nedolično ponašanje policijskog službenika, nije slika policije kakvu želimo. Tražio sam od Sektora unutrašnje kontrole da detaljno ispita postupanje policijskog službenika", saopštio je Stefanović.

Muškarac je, navodno, prekršio zabranu kretanja na Vračaru.

Bonus video: