Uhapšen mladić u Leskovcu koji je povrijedio druga iz vazdušne puške

Mladić A.Ć. (18) iz Leskovca, koji je povrijeđen iz vazdušne puške, operisan je na Kliničkom centru u Nišu a napadač je uhapšen, rečeno je danas agenciji Beta

7699 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Leskovcu uhapsila je S.I. (19) iz tog grada zbog sumnje da je vazdušnom puškom povrijedio 18-godišnjeg mladića iz tog grada, saopšteno je danas.

"On se sumnjiči da je sinoć, u svojoj kući u kojoj je sjedio sa drugovima, iz vazdušne puške, ispalio dijabolu i ranio osamnaestogodišnjeg druga", saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

Osamnaestogodišnji mladić zadobio je teške tjelesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u Opštoj bolnici u Leskovcu, prevezen je u Klinički centar u Nišu na dalje liječenje.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za teško djelo protiv sigurnosti, biti priveden tužilaštvu.

Mladić A.Ć. (18) iz Leskovca, koji je povrijeđen iz vazdušne puške, operisan je na Kliničkom centru u Nišu a napadač je uhapšen, rečeno je danas agenciji Beta.

Osamnaestogodišnji mladić ranjen je u Leskovcu u četvrtak uveče, oko 22 časa, a u Niš je prebačen sa ustrijelnom ranom grudnog koša sa desne strane, u teškom opštem stanju.

Bonus video: