Stefanović: Nije donjeta odluka o tome ko će biti premijer Srbije

"To će biti predmet razgovora u stranci i na svim drugim nivoima u narednim nedjeljama. Mislim da je Aleksandar Vučić rekao da će to biti u naredna dva mjeseca, da će se donositi takva odluka. Ima vremena za to, vlada funkcioniše i radi svoj posao", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu
88 pregleda 1 komentar(a)
Nebojša Stefanović, Foto: Beta
Nebojša Stefanović, Foto: Beta
Ažurirano: 03.04.2017. 11:18h

Član predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da još nije donjeta odluka o tome ko će biti premijer Srbije i da je to sada u rukama izabranog predsjednika.

"To će biti predmet razgovora u stranci i na svim drugim nivoima u narednim nedjeljama. Mislim da je Aleksandar Vučić rekao da će to biti u naredna dva mjeseca, da će se donositi takva odluka. Ima vremena za to, vlada funkcioniše i radi svoj posao", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Upitan da li bi prihvatio mjesto premijera, Stefanović je rekao da mu to mjesto nije ni nuđeno, i da sebe ne vidi na tom mjestu.

On je rekao da nije ni vreme da ostavi mjesto ministra unutrašnjih poslova, jer treba mnogo toga da se uradi.

"Nisam se rodio u fotelji, niti ću u njoj umrjeti. Biću na funkciji dok sam potreban. Spreman sam da radim, to je važno za svakog čoveka koji hoće da se prihvati javne funkcije", Stefanović.

Na pitanje da li će premijer biti neko iz stranke ili nestranačka ličnost, Stefanović je rekao da nije donjeta odluka o tome, i da su se bavili predizbornom kampanjom.

Bonus video: