Stefanović: Janković, Radulović, Jeremić i Obradović žele da "skinu glavu Vučiću"

On je kazao da je očigledna namjera "dosovskih kandidata" Jeremića i Jankovića da nepostojanje bilo kakvog programa zamjene destrukcijom zemlje
83 pregleda 0 komentar(a)
Nebojša Stefanović, Foto: Beta
Nebojša Stefanović, Foto: Beta
Ažurirano: 02.03.2017. 15:58h

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da nema razlike između budućih predsjedničkih kandidata Saše Jankovića, Saše Radulovića, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, jer nemaju nikakav program i politiku, iznose neistine i žele samo da "skinu glavu Aleksandru Vučiću".

Stefanović je pitao po čijem nalogu svi oni pokušavaju da izazovu haos u Srbiji, navodeći da je važno da građani izađu na predstojeće izbore i omoguće reforme i jačanje zemlje i "spriječe dolazak na vlast onih koji su razarali državu i društvo".

"Prosto je nevjerovatno da o urušavanju institucija govore dosovski kandidati Vuk Jeremić i Saša Janković, za vrijeme čije vladavine su institucije sravnjene do temelja. Pogotovo je licemjerno da o instituciji parlamenta govore oni čije su stranke dok su bile na vlasti, izbacivale i kažnjavale poslanike koji čak nisu ni bili prisutni na sednicama, u vrijeme čije vladavine se glasalo iz Bodruma i Soluna, oni koji su donosili, najčešće noću, zakone koji su omogućili besomučnu pljačku narodne imovine, bogaćenje tajkuna i propast mnogih preduzeća u našoj zemlji", kazao je Stefanović a saopštio je SNS.

Istakao je da svi ti budući kandidati zaboravljaju da podsjete da parlament, recimo, nije radio zbog izbora od kraja maja do sredine jula 2004. ili od 29. decembra 2007. do 15. februara 2008. godine.

"O politikantskom ponašanju Saše Jankovića, kao Zaštitnika građana, i katastrofalnom djelovanju Vuka Jeremića, tokom mandata ministra spoljnih poslova, besmisleno je posebno govoriti, jer su građani svjesni koliku štetu im je nanijelo njihovo političko djelovanje", rekao je Stefanović, koji je i ministar unutrašnjih poslova.

On je kazao da je očigledna namjera "dosovskih kandidata" Jeremića i Jankovića da nepostojanje bilo kakvog programa zamjene destrukcijom zemlje.

"Takva mržnja prema sopstvenoj zemlji samo nanosi štetu našoj ekonomiji, stabilnosti i napretku i daje jasnu sliku kako bi se oba dosovska kandidata ponašala kada bi se, koji slučajem, našla na vlasti", naveo je u saopštenju.

Bonus video: