Podgorica: Zapečaćen lokal zbog služenja alkohola maloljetniku

"U lokalu „Promaja“ u ulici Hercegovačkoj, zatečeno je maloljetno lice L.S. (17) u konzumiranju alkohola. O događaju je obaviješten njegov roditelj kojem je maloljetnik predat, dok je vlasniku ugostiteljskog objekta „Promaja“ L.M. od strane Uprave za inspekcijske poslove izdat prekršajni nalog za naplatu novčane kazne i izrečena je zabrana obavljanja djelatnosti"
505 pregleda 2 komentar(a)
alkohol, Foto: Shutterstock
alkohol, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 14.05.2018. 12:01h

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica su, zajedno sa inspektorima Uprave za inspekcijske poslove, sproveli akciju "Stop služenju alkohola maloljetnicima“. U jednom lokalu je zatečena jedna maloljetna osoba u konzumiranju alkohola, zbog čega je vlasnik lokala kažnjen, a lokal zapečaćen.

Akcija je sprovedena u lokalima "Promaja", "Madona", "District", "Crazy Clock", "Kod Bora" i "Amici Friends", saopšteno je iz Uprave policije.

"U lokalu „Promaja“ u ulici Hercegovačkoj, zatečeno je maloljetno lice L.S. (17) u konzumiranju alkohola. O događaju je obaviješten njegov roditelj kojem je maloljetnik predat, dok je vlasniku ugostiteljskog objekta „Promaja“ L.M. od strane Uprave za inspekcijske poslove izdat prekršajni nalog za naplatu novčane kazne i izrečena je zabrana obavljanja djelatnosti", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da je akcija "Stop alkoholu maloljetnicima" izvedena u sklopu projekta „Mladost“ koji policija sprovodi radi suzbijanja delikventnih ponašanja maloljetnika, kao što su zloupotreba droga i alkohola i kockanje, kao i u cilju prevencije ovakvih ponašanja i zaštite maloljetnika.

Bonus video: