Digitalni kiosk – sigurnost na prvom mjestu

Digitalni kiosk je jednostavna i besplatna aplikacija koja u svom ekosistemu omogućava plaćanje računa za domaćinstvo, dopunu prepaid broja, usluga parkiranja, taksi usluga, putnog osiguranja, plaćanja roba iz Cosmetics aplikacije i drugih korisnih funkcionalnosti bez dodatnih troškova i provizija.

33302 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Digitalni kiosk
Foto: Digitalni kiosk

Blagodeti plaćanja računa putem naše aplikacije, do danas, prepoznalo je preko 50 hiljada korisnika.

Od 08.Aprila 2024., stupile su na snagu izmjene i dopune Zakona o platnom prometu pa banke u Crnoj Gori, postepeno uvode sigurnosnu provjeru transakcija, a sve u cilju unaprjeđenja zaštite korisnika platnih usluga.

Neke od banaka zahtjevaju download njihovih app putem kojih će slati sigurnosne kodove, dok je kod nekih potrebno kreirati poseban pin za internet plaćanja i uz njega je neophodno samo kucati kod koji stigne kao sms ili push notifikacija.

Naša duboka posvećenost klijentima je i dalje na prvom mjestu, tako da smo implementirali posebna rješenja koja će omogućiti našim kljentima slično korsničko iskustvo koje su imali i do sada. U pojednačnim slučajevima, npr. ukoliko je iznos transakcije veći od 30 EUR, iznos višestrukih transakcija prelazi 100 EUR ili je broj transakcija veći od 5, banka može tražiti sigurnosnu provjeru transakcije.

Za sada, molimo korisnike da isprate instrukcije banke, kontaktiraju call centar ili se obrate našoj podršci na mail kiosk@2bi.me kako bi im korisnička iskustva ostala nepromijenjena.

Digitalni kiosk
foto: Digitalni Kiosk

Podsjećamo vas, da je u okviru aplikacije omogućeno, da kroz Digitalni bilbord, na dlanu imate redovan pregled kataloga i akcijskih ponuda maloprodajnih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori.

Trenutno su na DIGITALNOM BILBORDU prisutni naši partneri Cosmetics, Domaća trgovina (Aroma i City marketi), kao i Kalista residence https://prod.2bi.me/mobapp/public/terraforming_2023_sep_katalog.pdf

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za mobilne platforme iOS i Android:

IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8

Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk