Ramusović ostaje u pritvoru, odbijena žalba advokata

„Rješenje o zadržavanju donijeto je nakon što je saslušan osumnjičeni M.R., oštećena J.K. i nakon što je prikupljena medicinska dokumentacija“ – kazao je ranije danas portparol ODT Berane Marko Bojović
3900 pregleda 1 komentar(a)
Osnovni sud Berane, Foto: Rabrenović, Rabrenović
Osnovni sud Berane, Foto: Rabrenović, Rabrenović

Sudija za istrage Osnovnog suda u Beranama Dragan Dašić odbio je kao neosnovanu žalbu advokata Dušana Labudovića, na zadržavanje njegovog klijenta Muhameda Ramusovića.

„Po razmatranju predmetnih spisa i žalbenih navoda, donijeto je rješenje da je žalba neosnovana“ – navodi se u saopštenju Osnovnog suda Berane.

Ramusovižćev advokat žalbu je predao danas nakon što je završeno saslušanje u osnovnom državnom tužilaštvu i njegovom branjeniku određen pritvor od 72 sata zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje, odnosno zbog mogućeg uticaja na svjedoke i ponavljanja krivičnog djela.

Muhamed Ramusović (38) se sumnjiči da je prije osam dana u alkoholisanom stanju teško pretukao radnicu JP Sportski centar Berane, Jelenu Krstić (31).

„Rješenje o zadržavanju donijeto je nakon što je saslušan osumnjičeni M.R., oštećena J.K. i nakon što je prikupljena medicinska dokumentacija“ – kazao je ranije danas portparol ODT Berane Marko Bojović.

On je dodao da će tužilaštvo u daljem postupku preduzimati sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i obavijestiti o svemu javnost u zakonskom roku.

Bonus video: