Rogami: Vozilo sletjelo u potok, izvučena tijela tri osobe

Do nesreće je došlo kada je "citroen sakso", plave boje, sletio oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije

223201 pregleda 81 komentar(a)
Sa mjesta nesreće, Foto: Dušan Cicmil
Sa mjesta nesreće, Foto: Dušan Cicmil
Ažurirano: 20.11.2022. 21:04h

Četrdesettrogodišnja A. K., šesnaestogodišnji M. K. i tri godine stariji N. K stradali su prilikom izlijetanju automobila sa malog mosta u Rogamima.

Do nesreće je došlo kada je "citroen sakso", plave boje, sletio oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Iz rijeke je prvo izvučeno tijelo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

VIDEO: Luka Marsenić

"Naši ronioci su nakon poziva OKC centra izašli na lice mjesta u mjestu Rogami kod Podgorice u potrazi za nestalim licima koja su nakon saobraćajne nesreće automobilom sletjela u rijeku. Nakon kraće potrage na pet metara dubine pronašli smo vozilo u kojem su se nalazila dva beživotna tijela. Tijela smo izvukli i predali nadležnim organima na dalje postupanje", rekao je "Vijestima" Danilo Mijajlović iz Regionalnog ronilačkog centra.

Iz Uprave policije "Vijestima" je nezvanično saopšteno da su nesreću prijavili građani.

Rogami nesreća
foto: Luka Marsenić

"Odmah nakon što su građani prijavili da se dogodio udes, u 7.37 sati, na lice mjesta upućene su Služba hitne medicinske pomoći, Služba zaštite i spasavanja, ekipa za uviđaje i obaviješten je Direktorat za vanredne situacije", kazao je isti sagovornik.

"Izlaskom na lice mjesta ustanovljeno je da je automobil potonuo i pretpostavlja se da je u njemu više osoba. Akcija izvlačenja je u toku, a pripadnici Službe su do sada izvukli jedno beživotno tijelo koje je predato nadležnoj službi. Potraga se nastavlja, a po naređenju komandira Službe angažovana je ronilačka jedinica iz Bijele", saopšteno je iz Službe zaštite i spasavanja.

Bonus video: