Uhapšen Podgoričanin, granična policija u vozilu našla skoro 65 kilograma marihuane

N.P. se sumnjiči da je pokušao prokrijumčariti drogu iz Albanije u Crnu Goru

41431 pregleda 16 komentar(a)
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije
Oduzeta droga, Foto: Uprava policije

Granična policija uhapsila je Podgoričanina N.P. (41), koji se sumnjiči da je pokušao prokrijumčariti skoro 65 kilograma marihuane iz Albanije u Crnu Goru.

Uprava policije je saopštila da su pripadnici granične policije u subotu ujutru uočili dvije osobe kako pješačkom stazom sa teritorije Albanije u pravcu naše države nose džakove, koje su potom predali nepoznatoj osobi koja je džakove utovarila u svoje vozilo i uputila se ka Crnoj Gori.

"Na putnom pravcu Grabom – Dinoša policijski službenici su zaustavili predmetno vozilo kojim je upravljao N.P. (41) iz Podgorice. Pregledom vozila policija je pronašla i oduzela 60 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne težine od oko 64,8 kg", saopštila je policija.

N.P, vozilo i droga su predati službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorice, koji su po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapsili tog sugrađanina zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Bonus video: