Karavan promotivnih žurki nastavlja se u Baru i Budvi

"Ponesite osmijehe i cipele za ples, jer sve posjetioce pored osvježenja sa Beck'som, zvaničnim pivom festivala, očekuju brojna iznenađenja"
2 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Sea Dance, Foto: Sea Dance
Ažurirano: 11.07.2015. 11:47h

Karavan promotvinih žurki drugog Sea Dance festivala seli se u Bar, u Ghost Ride Mala Playa. Za pultom će se naći crnogorski DJ-evi Artem Brovko aka Lifeislove i Marek Tripkowsky.

"Ponesite osmijehe i cipele za ples, jer sve posjetioce pored osvježenja sa Beck'som, zvaničnim pivom festivala, očekuju brojna iznenađenja. I to nije sve! Na samo jedan dan pred početak Najboljeg evropskog festivala, 14. jula opet se družimo u diskoteci Top Hill uz američkog DJ-a i producenta Borgeous-a, koji je sa svojim prepoznatljivim i provokativnim zvukom uzdrmao eletronsku muzičku scenu. Njegov do sada najveći hit "Tsunami", nakon premijernog strimovanja u radio emisiji čuvenog Peta Tonga, ubrzo je proglašen najboljom numerom u 2013. godini, kotirajući se visoko na svim svjetskim listama elektronske muzike, uključujući i prvo mjesto na poznatoj britanskoj Top 40 UK", najavljuju organizatori.

Još samo četiri dana do početka drugog Sea Dance festivala

Ostalo je samo još četiri dana pred zvanično otvaranje festivalskih kapija drugog izdanja Sea Dance festivala, koji će se od 15. do 18. jula održati na najboljoj plaži Evrope, Jazu.

Festival će otvoritu najtraženiji svjetski elektronski sastav The Prodigy. Pored njih, na preko 7 festivalskih bina nastupiće neka od najpoznatijih imena svjetske muzičke scene, među kojima su nekadašnja članica sjajnog sastava Moloko, Roisin Murphy, drum'n'base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji Balkanski sastav Dubioza kolektiv, i mnogi drugi.

Ulaznice

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala može se kupiti po novoj cijeni od 49,99 eura, što je 30% popusta u odnosu na redovnu cijenu ulaznice. Kontigent ulaznica po ovoj cijeni je ograničen, a po isteku zaliha istih, cijena će ići na gore.

U prodaji je i veoma ograničen broj dnevnih ulaznica po promotivnim cijenama, sa 35% popusta. Ulaznica za prvi dan festivala 15. jul, kada će na glavnoj festivalskoj bini nastupiti jedan od najvećih svjetskih elektronskih sastava The Prodigy, iznosi 24,99 eura, dok je cijena za ostale dane pojedinačno 19.99 eura.

U prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu, ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odjeljku iznad Mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Pradise bine itd. Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

Komplet ulaznica za sva četiri dana festivala, jednodneve ulaznice, kao i VIP ulaznice za Sea Dance festival mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, kao i u svim T- centrima. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala.

Kako doći na Sea Dance >>>

Bonus video: