Menadžment Plantaža: URA falsifikovala račun, očekujemo izvinjenje za nepromišljen čin

Kako tvrde, u programu Abakusa, u svakoj ličnoj reprezentaciji mora se naznačiti ime naručioca takve reprezentacije u posebnoj rubrici računa, "što znači da je u falsifikatu proizvedenom u pokretu URA, neko na pogrešan način dopisao van rubrike u naslovu pretpostavku o naručiocu reprezentacije, lažno optužujući za taj čin direktora prodaje i marketinga Veselina Đurišića

10605 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević

Menadžment kompanije "13. jul Plantaže" reagovao je povodom navoda GP URA koji su objavili informaciju o svečanoj večeri na kojoj je prisustvovao direktor te firme Veselin Đurišić i njihovi saradnici, a koja je, prema tvrdnjama URE koštala tu kompaniju preko 900 eura, optuživši URU za falsifikovanje računa.

Oni tvrde da bivša finansijska direktorica Plantaža, Valerija Saveljić dobro zna šta je lična reprezentacija, a šta nije i ko šta potpisuje, "očito svjesno unosi zabunu u laičku javnost, zloupotrebljavajući i svoj sadašnji status i političku podršku, lažno optužujući odgovorne u Kompaniji Plantaže", navodi se u reagovanju.

Kako tvrde, u programu Abakusa, u svakoj ličnoj reprezentaciji mora se naznačiti ime naručioca takve reprezentacije u posebnoj rubrici računa, "što znači da je u falsifikatu proizvedenom u pokretu URA, neko na pogrešan način dopisao van rubrike u naslovu pretpostavku o naručiocu reprezentacije, lažno optužujući za taj čin direktora prodaje i marketinga Veselina Đurišića".

'URA-in falsifikat'
"URA-in falsifikat"foto: 13. jul Plantaže

"Obzirom da se radi o učestalom pronošenju neistina o poslovanju Plantaža i da sumnjamo da je rukovodstvo pokreta URA obmanuto predstavljanjem ovog falsifikata kao validnog dokumenta, želimo da ih i na ovaj način upozorimo na pravilno sagledavanje činjenica", kazali su oni.

Dodaju da je neophodno da ovo rukovodstvo sagleda činjenice i da sagleda posledice učinjene štete Plantažama, kao i da umanji štetu na način što će uputiti izvinjenje za ovaj nepromišljeni čin.

"Ukoliko URA ostane pri javno iznesenom stavu, da je ovaj falsifikat, račun u kojem inportuju da je reprezentacija Veselina Đurišića, u stvari validan dokument, Kompanija Plantaže mora zadovoljenje tražiti u, za to određenim, sudskim instancama, a na šta nas obavezuju korporativni interesi i interesi kako zaposlenih u ugostiteljstvu, tako i u svim ostalim sektorima", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: