Novaković: Bar je veličanstven spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije

"Dužni smo precima i obavezni pred potomcima da to neizmjerno bogatstvo čuvamo i unapređujemo", kazao je on

1922 pregleda 3 komentar(a)
Cakan, Foto: Biram Crnu Goru
Cakan, Foto: Biram Crnu Goru

Predsjednik političkog subjekta Biram Crnu Goru Radomir Novaković Cakan je u svoje i ime partije "s posebnom odgovornošću i poštovanjem" svim građanima Bara čestitao 24. novembar-Dan oslobođenja Bara.

"Žrtve koje je narod ovog kraja dao u narodno-oslobodilačkom ratu i antifašističkoj borbi moraju biti opomena i podsjećanje na našu obavezu konstantnog preispitivanja i vrednovanja onog što smo kao zajednica, kao grad, ostvarili i postigli i onoga što treba da budu pravci našeg daljeg djelovanja", kazao je on.

Dodao je da je Bar veličanstven spoj prirodne ljepote i hiljadugodišnje istorije, Bar je zajednica ljudi koji svoju raznolikost žive, dijele i ljubomorno čuvaju kao najveću dragocjenost.

"Dužni smo precima i obavezni pred potomcima da to neizmjerno bogatstvo čuvamo i unapređujemo. Da zajedno nastavimo da gradimo moderan i prosperitetan grad jednakih šansi za sve koji imaju i mogu da ponude kvalitet, stručnost, obrazovanje, integritet, viziju... Da razvijamo svoj grad na dobrobit svih stanovnika Bara i države Crne Gore", zakljuleno je u čestitci.

Bonus video: