Vuković se nije izvinio zbog vrijeđanja Šofranca

Iz Ministarstva su kazali da nemaju mehanizam da ga sankcionišu, a premijer Zdravko Krivokapić u srijedu je, na premijerskom satu, kazao da se Vuković pokajao, te da želi da se izvini Šofrancu

16485 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Šofranac i Vuković, Foto: Screenshot
Šofranac i Vuković, Foto: Screenshot

Vladimir Vuković, konsultant Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta nije se izvinio novinaru Radio televizije Crne Gore (RTCG) Nebojši Šofrancu, kojeg je više puta nazvao "splačinom".

Vuković je Šofranca vrijeđao 24. aprila na Aerodromu Podgorica tokom dočeka juniorskog vicešampiona svijeta boksera Petra Liješevića.

Vuković je konsultant Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta i on je, kako su kazali "Vijestima" nedavno iz tog resora, angažovan od 1. aprila, na određeno vrijeme, "u skladu sa potrebama Ministarstva za uređenjem pitanja iz domena stručnog obrazovanja koje se sprovodi u auto-školama u Crnoj Gori”.

Iz Ministarstva su kazali da nemaju mehanizam da ga sankcionišu, a premijer Zdravko Krivokapić u srijedu je, na premijerskom satu, kazao da se Vuković pokajao, te da želi da se izvini Šofrancu.

Vuković, međutim, to nije učinio.

Bonus video: