Kolašin: Gradnja hotela u narednih 18 mjeseci

Potpisani su i ugovori za urbanističke parcele na kojima će biti građeno prvih 13 turističkih objekata u okviru Planinskog centra “Kolašin 1450”
363 pregleda 4 komentar(a)
ski centar Kolašin, animacija
ski centar Kolašin, animacija
Ažurirano: 16.04.2016. 10:07h

Ski-centar “Kolašin 1450” potpisao je sa novoosnovanom firmom “Kolašin Resort & Spa” ugovor za urbanističku parcelu na kojoj je predviđena izgradnja hotela.

Potpisani su i ugovori za urbanističke parcele na kojima će biti građeno prvih 13 turističkih objekata u okviru Planinskog centra “Kolašin 1450”.

To je kazao izvršni direktor kolašinskog skijališta Boban šćepanović, napominjući da je firma “Kolašin Resort & Spa” prihvalita obavezu da u roku 18 mjeseci započne izgranju “Condo Hotela”

“Svi prihodi biće reinvestirani u Ski-resort 'Kolašin 1450'. Nakon potpisivanja ugovora, 'Kolašin Resort&Spa' je počeo pregovore sa jednim od najvećih svjetskih lanaca u hotelskoj industriji. Naš partner je doveo predstavnika 'Starwood' kompanije koja je preko jedne od svojih firmi zainteresovana da upravlja hotelom koji će se nalaziti na našem skijalištu“, rekao je Šćepanović.

On je istakao da “Starwood Hotels & Resorts, preko svojih 10 firmi, upravlja sa više od 1.270 hotela u 100 zemalja svijeta.

Dolaskom jednog od čuvenih brendova, u Kolašinu će biti postavljeni novi standardi, a otvoriće se nova radna mjesta, naglasio je Šćepanović.

“Dovođenjem ovako ozbiljne kompanije, uvjereni smo da će se broj turista uvećati ne samo u zimskoj sezoni, već će se sezone toliko produžiti da će zimska i ljetnja sezona trajati gotovo tokom čitave kalendarske godine“, kazao je Šćapanović.

Prema Centralnom registru privrednih subjekata, firma “Kolašin Resort & Spa” registrovana je krajem marta u Podgorici.

Piše da je osnivač i ovlašćeni zastupnik Mohammed Abdul Alim Chowdhury, a izvršni direktor Stefan Stojanović.

Bonus video: