Dodatni popusti za klijente Hipotekarne banke na Sea Dance festivalu

U okviru luksuznog kompleksa Dukljanski vrtovi u Budvi danas i sjutra će biti održan VIP humanitarni događaj "Be Human"
58 pregleda 1 komentar(a)
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Sea Dance, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 16.07.2014. 10:35h

Nakon specijalnih popusta na kupovinu karata u filijalama Hipotekarne banke za tri dana ljetnje avanture uz Sea Dance festival, za sve svoje klijente Hipotekarna banka, u svojstvu zvanične banke festivala, pripremila je još prijatnih iznenađenja u vidu dodatnih popusta, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

U toku trajanja Sea Dance festivala, od danas do 17. jula, samo za posjetioce koji posjeduju Premium MasterCard PayPass karticu Hipotekarne banke, obezbijeđeni su posebni popusti na cijene pića i suvenira, na licu mjesta.

Terminali za plaćanje karticama bilo koje banke biće postavljeni na pet mjesta u okviru zone šankova, kao i na mjestima gdje se dopunjava festivalska kartica, ali samo posjetioci koji imaju Premium MasterCard PayPass karticu Hipotekarne banke, dobiće posebne popuste na cijene pića i suvenira.

U okviru luksuznog kompleksa Dukljanski vrtovi u Budvi danas i sjutra će biti održan VIP humanitarni događaj "Be Human".

Čitav iznos od prodaje karata biće usmjeren za pomoć žrtvama nedavnih poplava u regionu. Hipotekarna banka, kao zvanična banka festivala, aktivno se uključila u animiranje svojih klijenata da se priključe ovoj humanitarnoj akciji i daju svoj doprinos.

Karte za ovaj humanitarni događaj se mogu kupitit na samom ulazu u Dukljanske vrtove, obije večeri uz obaveznu rezervaciju putem telefona 069204598, a za više informacija pozvati 067 638342.

Posjetioce Dukljanskih vrtova 16. jula očekuje dnevna žurka pod nazivom "Be Human Hosted by Example – special Sunset DJ SET", dok će se vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta desiti 17. jula, sa početkom u 21.00, koji će obilježiti velika svjetska zvijezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta.

Kompletna dobit od prodaje Gold i Platinum VIP ulaznica za Sea Dance festival namijenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Bonus video: