Cakan kandidat za predsjednika Pozitivne

Predsjednik Opštinskog odbora je naglasio da će se odbor Pozitivne u Baru u budućem periodu fokusirati na širenju i povećanom stepenu aktivizma
14 komentar(a)
Radomir Novaković Cakan, Foto: Privatna arhiva
Radomir Novaković Cakan, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 27.05.2015. 10:19h

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore u Baru je predložio Radomira Novakovića Cakana za kandidata za predsjednika partije.

Na sjednici Opštinskog odbora određeno je da kandidati za članove Glavnog odbora budu Almira Babačić, mr Olivera Vidaković, Đoko Stanković i Miralem Fejzović. Odbor je takođe donio odluku o utvrđivanju liste delegata i posmatrača iz grada pod Rumijom. "Kongres Pozitivne će biti održan 7. Juna 2015. godine u Podgorici i broji ukupno 501 člana, a u toku je proces kandidovanja za članove Glavnog odbora i predsjednika stranke", navodi se u saopštenju partije. Predsjednik Opštinskog odbora je naglasio da će se odbor Pozitivne u Baru u budućem periodu fokusirati na širenju i povećanom stepenu aktivizma kako bi što bolje predstavljao potrebe građana, kako kroz rad Skupštine opštine Bar, tako i kroz direktan kontakt sa građanima.

Posebnu pažnju će, kako je Novaković naveo, biti obraćena na potrebe i artikulisanje problema socijalno najranjivijih kategorija, kao i rješavanje komunalnih problema na teritoriji cijele Opštine Bar.

Bonus video: