Đuretić: Niko bolje od Konatara ne pomaže DPS-u

Đuretić dodaje da je baš Konatar bio jedan od najvećih zagovornika za koaliciju sa SDP-om
64 pregleda 14 komentar(a)
Aleksandar Đuretić, Foto: Pozitivna CG
Aleksandar Đuretić, Foto: Pozitivna CG
Ažurirano: 23.09.2014. 16:43h

Član Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore Aleksandar Đuretić saopštio je da je Miloš Konatar lutajući od partije do partije "jednu po jednu razbijao, a to je koristilo uvijek samo DPS-u".

"Ovom poznatom preletaču kojem je Pozitivna pružila šansu da se opet bavi politikom građenja, a ne politikom rušenja, i očigledno pogriješila, nisu strane ni najbezobzirnije izmišljotine i optužbe samo da bi sebe medijski promovisao. Radi javnosti, niko nikad ni na jednom stranačkom organu nije razmatrao opciju saradnje sa DPS-om. Niko i nikad. Za razliku od njega koji je prelijetao iz stranke u stranku, Pozitivnu nema namjeru niko da napušti, jer smo ovu stranku previše mukotrpno stvarali, da bi dozvolili jednom preletaču da je sruši zarad ostvarenja svojih nerealnih ambicija", navodi se u saopštenju Đuretića.

On dodaje da je baš Miloš Konatar bio jedan od najvećih zagovornika za koaliciju sa SDP-om.

"Za tu koaliciju, kao i za Dragana Bogojevića kao nosioca liste ELP glasao je na svim stranačkim organima, a nije krio svoje uzbuzđenje što se rukuje sa predsjednikom SDP-a na bini prilikom prvog predstavljanja koalicije ELP. Niko nikad bolje od njega nije završio posao DPS-u pokretanjem inicijative za smjenu predsjednika stranke pred dogovor sa opozicijom u Podgorici i zato razumijem njegovu potrebu da se opere i opravda napadajući drugog, jer sam zna šta je učinio", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: