Demokrate: Osjetljiviji među liderima DF na Purkova anti-stanja, o njemu su se mogli raspitati kod Medojevića i Radulovića

"To nekada, da budemo precizniji, jeste doba kada saradnja između Demokratskog fronta i Purka Ivančevića cvjetaju, ili još preciznije - baš u vrijeme najvećih srpsko-crnogorskih previranja u Crnoj Gori"
3425 pregleda 7 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora saopštila je su Nebojša Medojević i Branko Radulović kolege Dragan Purka Ivančevića iz jednog Odbora CPC.

Oni su reagovali na saopštenje DF-a u kojem se navodi da je "dobro što je Ivančević posvjedočio da Pavićević preuzima kontrolu nad koalicijom Crnogorska – Demokrate".

"Citat izjave jednog od lidera DF: "...I opet zahvaljujući ličnom nekom poznanstvu tadašnjeg direktora Morskog dobra, a mog prijatelja, sada i partijskog mog kolege, Purka Ivančevića, direktora Morskog dobra. Da nije njega bilo i njegove vizije i prepoznavanja moje i naše ideje, ne bi danas bilo Ploča". U pasusu iznad ovog nalazi se zapis iskaza o Purku Ivančeviću koji o njemu daje jedan funkcioner Demokratskog fronta. Kolegama iz Demokratskog fronta nećemo reći ništa više o njihovom funkcioneru jer bi se odmah sjetili koji je. Ako ga se sjete, sjete, a ako ga se ne sjete, neka se ponovo oglase, pa ćemo im dostaviti i kompletan video snimak na kojem se vidi kako je bilo perioda u kojima je Demokratski front i ljepše i pohvalnije razmišljao i javno se izjašnjavao na temu Purko Ivančević. To nekada, da budemo precizniji, jeste doba kada saradnja između Demokratskog fronta i Purka Ivančevića cvjetaju, ili još preciznije - baš u vrijeme najvećih srpsko-crnogorskih previranja u Crnoj Gori. Očigledno da im tada nije smetao drugačiji prefiks ili predznak koji je nosio Purko Ivančević jer su i Purko i lideri DF tada bili na istoj biznis strani", saopštile su Demokrate.

Demokrate su kazale da se na tome ne zaustavlja saradnja između Ivančevića i Demokratskog fronta.

"Elem, Nebojša Medojević i Branko Radulović su njegove kolege iz jednog Odbora CPC. Osjetljiviji među liderima Demokratskog fronta na Purkova anti-stanja, o njemu su se mogli raspitati kod Medojevića i Radulovića i preko njih mu sugerisati da malkice smanji doživljaj kada su u pitanju teme koje su predmet njihovog interesovanja. U konačnom, funkcioneri DF-a su ti koji su sa Purkom sklopili koaliciju u Budvi, tako da ako neki problem imaju sa njim, ne bi trebalo da imaju prepreke da ga u neposrednom kontaktu sa njim i riješe, da Medojević i Radulović ne posreduju. Sve u svemu računamo na to da se prijatelji ipak najbolje poznaju", zaključile su Demokrate.

Bonus video: