Demokrate "Bemaxu": Fotografija gradilišta sa vozilima u pozadini, vidi se kako poštujete mjere

Demokrate su poručile "Bemaxu" da se ne zaklanja iza zaposlenih
17443 pregleda 22 komentar(a)
Fotografija koju su dostavile Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Fotografija koju su dostavile Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je danas da dostavlja novi dokaz o poštovanju mjera na gradilištu kompanije "Bemax".

Iz te partije su reagovali na zajedničko saopštenje kompanija Bemax" i "Genex".

"Gospodo iz Bemaxa, o tehnikama i taktikama sakrivanja iza podizvođača, autobuskih prevoznika i drugih, nastavićemo da se bavimo u narednom periodu. S obzirom na to da ste tražili dokaz sa vašim brendom na vozilu, prezentujemo fotografiju vašeg gradilišta sa vozilima u pozadini, na kojem se jasno vidi kako poštujete zdravstvene mjere. Takođe, Demokrate su jasno pokazale i skrenule pažnju cjelokupnoj javnosti u Crnoj Gori da u vremenu pandemije neko može sve, dok drugi ne mogu ništa. I vaša, odnosno DPS (Demokratska partija socijalista) firma "Bemax", je jedna od takvih. A očito je da postoje još neke pod pokroviteljstvom DPS-a, o čemu ćemo u narednom periodu", istakle su Demokrate.

Oni su poručili "Bemaxu" da ne mogu svoje prestupe prikriti niti jednom riječju, a naročito ne prebacivanjem odgovornosti, jer su njihova gradilišta, autobusi i druga vozila, kao i sva ona koja mogu da krše preventivne mjere, dio jedne velike firme pod pokrovitreljstvom DPS-a, pa je svejedno kako se firma zvala "Bemax", "Genex" ili nekako drugačije.

"Sve one pripadaju jednoj interesno profiterskoj korporaciji sa kojom se upravlja iz sjedišta DPS-a. Suština je gospodo iz "Bemaxa" u privilegovanim i diskriminisanim. Mitropolit od 82 godine se ekpresno privodi, a ovog trenutka javnost ne zna zbog čega je priveden, a sa druge strane, nijesmo čuli da su nadležni išta preuzeli povodom skandaloznog video zapisa punog autobusa koji je danas objavljen", poručeno je iz Demokratske Crne Gore.

Demokrate su poručile "Bemaxu" da se ne zaklanja iza zaposlenih.

"Ti ljudi pošteno i časno zarađuju svoj hljeb. Pokazuju humanost na svakom koraku, pa i primjerom koji ste naveli. Ali vi i njih i njihove porodice dovodite u direktnu opasnost. Jer vaša želja za profitom nadilazi potrebu za zaštitom života i zdravlja ljudi", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: