izborni dan bez ozbiljnih incidenata

Klikovac: Policija će održati javni red i mir u Nikšiću, neće dozvoliti da se pošalje ružna slika

Do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, saopšteno je iz Uprave policije

29624 pregleda 2346 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Izborni dan u Nikšiću protiče bez ozbiljnijih incidenta, a do 15 časova registrovani su sporadični incidenti i nesporazumi na koje je policija odgovorila efikasno i profesionalno, saopšteno je iz Uprave policije.

"Tokom glasanja na biračkom mjestu br.118 došlo je do nesporazuma između članova biračkog odbor a vezano za glasačku kutiju koja je bila namjenjena za glasanje putem pisma. Događaja je prijavljen policiji i pripadnici Uprave policije su odmah izašli na lice mjesta", dodaje se u saopštenju.

Konstatovano je, kako ističu iz UP, da glasačka kutija nije ukradena i da nije oštečena, "nalazila se u vozilu kojim su članovi biračkog odbora trebali da se upute na lokacije gdje su građani trebali da ostvare pravo glasa putem pisma".

Napominju da je netačna informacija da je bilo ko pretučen na tom biračkom mjestu.

"O događaju je obaviješten državni tužilac i rad na ovom predmetu je u toku te će se sve okolnosti utvrđivati u daljem postupku", zaključuje se u saopštenju.

Pomoćnik direktora Uprave policije Dragan Klikovac kazao je da izborni dan protiče bez većih incidenta.

Najavio je da će policija održati javni red i mir u Nikšiću i neće dozvoliti da se iz tog grada pošalje ružna slika.

Preporučujemo za Vas