"Kada vam đon zamijeni obraz, onda na kraju obično izvučete mućak"

DPS NK: URA bez imalo stida, prigrlila srpske glasove u nadi da će mandatom zaliječiti svoje komplekse

"I umjesto nakon očigledne političke korupcije i trgovine sa predstavnicima "srpskog sveta" u Crnoj Gori, da danas podnesu ostavke na sve bitne funkcije u državi, ova frustrirana grupacija se oglašava kriveći DPS što je ukazao na njihove kriminalne radnje", ističe se u saopštenju DPS Nikšić

4910 pregleda 18 komentar(a)
DPS Nikšić, Foto: OO DPS Nikšić
DPS Nikšić, Foto: OO DPS Nikšić

Kad želja za vlašću i mandatom više nadiđe ili bolje reći pogazi sva moralna, građanska i evropska načela, onda pred sobom imate URU ili kako Nikšićani danas u šali kažu "28 minuta", saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratse partije socijalista (DPS) Nikšić.

"I umjesto nakon očigledne političke korupcije i trgovine sa predstavnicima "srpskog sveta" u Crnoj Gori, da danas podnesu ostavke na sve bitne funkcije u državi, ova frustrirana grupacija se oglašava kriveći DPS što je ukazao na njihove kriminalne radnje", ističe se u saopštenju DPS Nikšić.

Oni su dodali da ako je i od URE, previše je.

"Po ustaljenoj šemi njihovog djelovanja i ovog puta oni koji kradu, uporno viču "držite lopova". Ali po mnogo čemu ova grupacija je pokazala da je fenomen u političkom životu Crne Gore, pa i "naglom skoku" sa nula glasova na 28 u nikšičkom selu Javljen, za samo 15 dana. Bez imalo stida, prigrlili su srpske glasove u nadi da će još jednim mandatom makar malo zaliječiti svoje komplekse. Kada vam đon zamijeni obraz, onda na kraju obično izvučete mućak", rekli su iz DPS.

Poručili su da i pored izborno inženjeringa, potrošenog novca, obećanja o zapošljavanju u Elektroprivredi Crne Gore, opet je sve džaba.

"Gospodo Uraši preračunali ste se. Preračunali ste se, jer taj neosvojeni mandat platili ste političkom korupcijom, platili ste gaženjem demokratskih i evropskih načela, na kraju, platili ste ga obrazom. Račune za vaše značajno učešče u pokušaju stvaranja "srpskog sveta" položićete pred građanima i istorijom Crne Gore, a račun za Javljen ispostaviće vam Državno tužilaštvo", rekli su iz DPS Nikšić.

Preporučujemo za Vas