Danilović: Veljović na čelu "komita" koje žele sukobe i metež

"Pozivam svakog mladog čovjeka kojemu je naša Crna Gora na srcu da budemo mudri kao i tokom cijele prošle godine"

19399 pregleda 64 reakcija 56 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević

Funkcioner Ujedinjene Crne Gore, Goran Danilović optužio je savjetnika predsjednika države za bezbjednost i odbranu i nekadašnji direktor policije, Veselin Veljović da je na čelu "komita".

U saopštenju Danilović navodi da "komite" na čelu sa Veljovićem "žele sukob i užasni metež".

"Pozivam svakog mladog čovjeka kojemu je naša Crna Gora na srcu da budemo mudri kao i tokom cijele prošle godine. "Komite" na čijem čelu je Veselin Veljović upravo žele sukob i užasni metež. Pustite ih, mi smo na izborima pokazali da nas je više - samo tako se može izoštriti slika i vidjeti ko šta radi i kakve su mu namjere. Ne nasijedajmo. Pametniji smo. Nikada ne zaboravite; Sloga biće poraz vragu", naveo je Danilović.

Veljović je juče kazao da podržava građane koji se mirno i dostojanstveno suprostavljaju, kako je naveo, bezakonju anticrnogorske vlade i bore za očuvanje vrijednosti gradjanske umjesto kleronacionalisticke države.

"Ovo više nije pitanje politike već opstanka i očuvanja Evropske Crne Gore", rekao je između ostalog Veljović.

Građani su danas i juče u više crnogorskih gradova protestovali zbog najave da će Vlada izmjenom odluke pojednostaviti dobijanje državljanstva onima koji su godinama bili diskriminisani.

Centralni skup juče je bio u Podgorici ispred zgrade Vlade Crne Gore, a pristalice iz drugih opština su blokirali puteve jer nisu uspjeli da im se priključe, jer je to onemogućila policija zbog mjera za suzbijanje epidemije.

Bonus video: